Трима се борят за живота си след адски сблъсък в Кърджали
Космически кораб се разби, пилотът загина
ЕС започва акция за бедстващи мигранти
Къде съм ? Начало / Хороскоп

Хороскоп за 1 и 2 ноември от Антония Мечкова

8:26, 31 октомври 2014 1258 0 коментар

Лъвове и Деви използват всеки шанс, Скорпиони и Раци разчистват дела


 

OvenОВЕН (21.03 – 19.04)
Дните са за отдих, но вие мислите за нови делови изяви, склонни сте да действате и без екип. Група Овни отделят голямо внимание на подробностите, може да изпуснат благотворна възможност за добро партньорство, а и печалба. Други се колебаят, захващат се с куп неща едновременно. За личните си проблеми е по-разумно да искате съвет, нали казват: питай патило, не старило.

 

TelecТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В събота и неделя се настройвате за отдих, имате да обмисляте важни неща и ще карате и Лъвове да бъдат по-мъдри. Телците предизвикват доверие на близки и познати, споделят им служебни и лични проблеми, но все пак да не се товарят много с чужди грижи, имат си свои. А чакат и куп битови задължения, роднини разчитат на обещания. Умело връзвате бюджета, задачата не е лека.

 

BliznaciБЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Добре е през уикенда да отдъхнете, да обмислите някои делови и лични въпроси. Доста Близнаци не са упорствали за изпълнение даже на свои планове, трудно ще наваксат. Други се мъчат да свършат куп задачи наведнъж, резултатът може да е положителен, но ще бъдат уморени. Я по-кротко, имате близки, заслужавате малки радости, развлечения, организирайте си времето.

 

RakРАК (21.06 – 21.07)
Днес и утре като Скорпионите трябва да разчиствате стари дела. На Раците не им тежи, направили са си дългосрочен план и знаят колко е важно това, а и не бързат да свършат всичко наведнъж и особено с уреди. Ако сте възложили нещо на роднини и познати, не ги притеснявайте с напомняне и припряност, ще се оправят. Вкъщи да царува ведро настроение, да има време за тонизиране.

 

LuvЛЪВ (22.07 – 22.08)
В събота и неделя Телци ви заразяват с философски настроения, в понеделник някои решения вече ще са съвсем категорични. Само че Лъвовете като Девите сега ще получат и възможности за път и нови изяви, няма място за много колебания. Най-добре споделете грижите си със стари приятели, ще ви кажат колко са подходящи новите оферти, ще ви вдъхнат желание за изява, печалби.

 

DevaДЕВА (23.08 – 22.09)
През уикенда като Лъвове получавате оферти за изява, навярно и по-добри доходи, няма да отлагате дейността. Влиянията при Девите ще се чувстват и във вторник, може да им предстои и по-дълъг път, така че сега да намерят нужното време за отдих и тонизиране, да отделят специално внимание на обичаните, на дома. Сърдечно общуване ви зарежда с енергия за упорит труд.

 

VezniВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Хубав уикенд, дори да не чувате в разговори с близки, колеги и познати точно това, на което сте се надявали. Везните имат оферти и идеи за нови изяви и печалби, да съгласуват усилията си с останалите участници в проекта, да ги подтикват към по-прагматични стъпки. Влюбените ще покажат на избраника си, че биха искали да отделят повече време на развлечения и удоволствия...

 

SkorpionСКОРПИОН (23.10 - 21.11)
Задържат се влияния от предишни дни, като Раците приключвате стари задачи, за някои ви е доста приятно. Но има други, които Скорпионите ще решават и в по-дълъг период, да си направят план и да бъдат по-пестеливи в харчовете, пък и в емоции. Понякога учудвате близки и познати с реакциите си, може даже да ги дистанцирате. Но сте на прав път, с малко такт ще печелите нови съюзници.

 

StrelecСТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
И през уикенда се чувстват влияния от предишните дни, не се претоварвайте с работа, ала и не пренебрегвайте важни задачи. Стрелците ще карат и близки Козирози да се щадят. При вас проблемът може да е в прибързани стъпки, неоценени обстоятелства или мотиви за околните. Сега не е време да налагате мнение, даже да сте най-правите. В любовта не правете дългосрочни планове.

 

KozirogКОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Днес и утре Стрелци ви напомнят да търсите партньори по задачите си, доста са и не бива да се преуморявате. При група Козирози има и друго – лесно се палят за начинания, но не подхождат съвсем реалистично към работата. Разчитайте на шанса си, но търсете покровителство, услуги, ще са ви от голяма полза, може в деловата сфера да се въртят интриги. Любимият чака внимание.

 

VodoleiВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Уж сте кроили планове за уикенда, но обстоятелствата са доста динамични и май трябва да отложите някои задачи и срещи. Водолеите бързо ще се нагласят към ситуацията, имат и по-далечни задължения, с които могат да се заемат успешно. Упорствате в работата доста и резултатът ще е чудесен, подкрепата на обичани хора ви окриля. Някои започват дълго мечтаната любовна връзка.

 

RibiРИБИ (20.02 – 20.03)
Затихват влиянията от четвъртък, вероятно ще оставите по-малко време за домашни ангажименти и развлечения с близки. Началото на ноември е трудно за Рибите, но скоро ще се уверят, че действат в правилната посока. А и хора, които ви обичат, ала не са харесвали ваш избор или стъпки, ще видят: били сте разумни, усилията са си стрували. Е, има още трудности, ала вие сте с късмет...

коментирай

Коментари (0)

Все още няма коментари към тази новина. Бъди първи!

Име:
Мнение:
Попълнете текста от картинката:
captcha

Свят

ЕС започва акция за бедстващи мигранти

Свят

Двоен преврат в Буркина Фасо

Долче вита

Паразит в мозъка ни предизвика шизофрения

Спорт

С 36 точки на ЛеБрон Кливланд надви Чикаго

Последно обновяване 1 ноември, 2014 10:58 ч.

Development PIMDESIGN