Бакшиш с нож ограби британец в Слънчев бряг
Екстремисти окървавиха Синай
Куба елиминира ХИВ от майка на дете
Къде съм ? Начало /

Хороскоп за 1 юли от Антония Мечкова

6:42, 30 юни 2015 2092 0 коментар

Стрелци и Риби да се пазят от преумора, мнозина настроени за общуване


 

OvenОВЕН (21.03 – 19.04)
В сряда се хващате с проблеми от края на миналата седмица, може да имате предложения за нова дейност, друг екип. Овните ще задълбаят в проблемите, искат да се представят по най-добър начин пред свои шефове и клиенти, а и да спечелят повече. Чак вечерта ще откъснете време за приятелите, имате си за обсъждане куп въпроси, ще ги подтиквате да бъдат предпазливи и пестеливи.

 

TelecТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Началото на юли ви изправя пред сериозни задачи, трябва да обмислите по-дългосрочна стратегия. Доста Телци са уверени в професионалния си имидж, справяли са се с какви ли не трудности. Бъдете бдителни, със самохвалство никой не е спечелил битката с пречки и съперници. Някои следва да проявят и повече грижа за тонуса си, да не допускат хронифициране на болежки и ядове.

 

BliznaciБЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Сряда ви носи добър делови късмет, лесно ще повярвате в него, когато се натъквате на пречки в работата. Близнаците преодоляват доста трудности сега, радва ги, че печелят и пари, и доверието на шефове и клиенти. Все пак не бързайте да разширявате много начинанията си, за някои ви е нужен по-силен покровител, за други още партньори, а в трети случаи следва да проучите риск.

 

RakРАК (21.06 – 21.07)
До края на тази делова седмица се хващате с амбициозни проекти, ще ви се да ви отличат шефове, влиятелни партньори. И да стане, Раците да не търсят разчистване на стари сметки с познати и колеги, няма да е от полза. Скоро обстоятелствата ще се променят към добро, ще задействате идеи, ще сбъднете надежди. Има да се чудите как сложни планове зависят от простичките стъпки.

 

LuvЛЪВ (22.07 – 22.08)
В сряда Риби ви подтикват да общувате повече време. Лъвовете обичат купони и компании, но сега си дават точна сметка, че някои хора в кръга им не са съвсем искрени и коректни. Ще се дистанцирате дискретно, а и няма да е лесно да се предпазите от спорове, разправии. Решите ли обаче да действате за своя полза, ще вложите много енергия, ако сте по-бдителни, резултатът ще е добър.

 

DevaДЕВА (23.08 – 22.09)
Началото на юли ви носи делови късмет, а сякаш не успявате да го оцените. Група Деви си чертаят амбициозни планове за изява и печалби и все не са доволни от постигнатото, а то не е малко. Пазете се да не усложните своите отношения с околните, с тях утре може да обедините усилия в екип. Мнозина тръгват по пътищата, срещат се с интересни хора и ще обмислят партньорства.

 

VezniВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Юли започва с добри възможности за делова изява, вероятно и вие имате нови идеи за работа. Везните с лекота намират доста взаимно изгодни компромиси, предлагат интересни проекти, обединяват усилията на различни по подготовка и характер хора. Действайте внимателно, ще се справите с всякакви трудности, днес мнозина и не мислят за тях. Само не пилейте пари, приходите не бързат...

 

SkorpionСКОРПИОН (23.10 - 21.11)
Тази сряда е добра за деловите ви изяви и печалбите, шефовете може да ви отличат по някакъв начин. Скорпионите да не предизвикват завист, колеги, познати, родата имат нужда от помощ, трябва да направят нещо в тяхна полза. Мнозина могат да си позволят заеми и дарения, жестовете им ще бъдат приети и оценени. Но не всички са щедри, някои просто се откъсват и от свои близки.

 

StrelecСТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В сряда вие и Риби трябва да внимавате много в работата, поемате много задачи и има опасност от преумора. Група Стрелци са и по-колебливи, но ако попаднат в сплотен екип – бързо ще забравят тревогите, плахостта, не са лоши професионалисти. Други от знака са по-критични, но въпросът е да вървят все напред, а не да критикуват нещата, които са свършени и няма как да променят.

 

KozirogКОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
От началото на месеца се налага да търсите повече услуги и помощници. Козирозите получават нови отговорни задачи от шефовете, ще привлекат колеги в работата. Е, не всички в този екип са идеални, но вие умеете да амбицирате, а когато се налага – да подсещате и за позабравени принципи. Резултатите са добри, ако ви трябва информация, съвет, разчитате на дами.

 

VodoleiВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
От края на юни се настройвате да се върнете към стари делови идеи. Някои Водолеи напоследък не са били съвсем съсредоточени в работата, но имат и хубави възможности и ще се мобилизират да ги използват. Не бързайте, има колеги и познати, с които трябва да изгладите отношения, да сближите идеи. Предстои сериозна работа, но и резултати и печалби ще бъдат окуражаващи.

 

RibiРИБИ (20.02 – 20.03)
В сряда подсказвате на Лъвове да отделят повече време за контакти. При вас настроенията са от предишни дни. Рибите и Стрелците трябва да внимават да не се претоварват с ангажименти. Една група печелят симпатии и подкрепа от колеги и познати, втори някак са се отпуснали. Стегнете се, за да бъдете на висотата на отговорностите си. И хората си знаят работата, но вървят след вас.

коментирай

Коментари (0)

Все още няма коментари към тази новина. Бъди първи!

Име:
Мнение:
Попълнете текста от картинката:
captcha

Свят

Необичайни жеги обхванаха Западна Европа

Свят

"Ди Велт": България е удобен вход за ИД към Европа

България

Българите гледат най-много телевизия в Европа

България

Ром дърпа коня си с колата под носа на КАТ

Последно обновяване 1 юли, 2015 14:50 ч.

Development PIMDESIGN