Глоба за британец, изял рибка от аквариума си
Кърменето осигурява защита срещу сърдечни болести
Лудогорец срещу Ботев на финала за Купата
Къде съм ? Начало / Хороскоп

Хороскоп за 12 март от Антония Мечкова

8:02, 11 март 2014 3762 0 коментар

Водолеи и Козирози си помагат, Телци и Близнаци търсят промени

 

 

OvenОВЕН (21.03 – 19.04)
Днес вие и Везни задълбавате в куп детайли, ала май е по-добре като Раците да търсите равностойни партньори. Имате нужда да ви допълват с критичен поглед, предпазливост, емоционална сдържаност. Особено с техника Овните доста се престарават, ала това невинаги им е от полза. В други случаи те трябва да положат повече усилия, за да бъде разбирателството в екипа добро.

 

TelecТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В сряда искате да се върнете към стари идеи, но близки Близнаци ви внушават да променяте нещо в тях. Телците наистина следва да се съобразяват с развоя на ситуацията, а това ги прави някак неспокойни, непостоянни. Ако обаче упорствате по начинанията си, макар и по-бавно, резултатът ще бъде доста удовлетворителен. Използвайте и изгладете някои недоразумения с околните.

 

BliznaciБЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Стремите се към сериозни делови и лични промени, ще подтиквате и Телци да ви следват. Само че група Близнаци точно в сряда трябва да действат много предпазливо, ситуацията не се развива така, както са очаквали. Не поемайте излишни рискове, колкото и да ви се иска да се отърсите от рутинни задачи, да вложите повече творчество в работата. Предпазливостта ще бъде възнаградена.

 

RakРАК (21.06 – 21.07)
В сряда се стремите да печелите добре, ще внушавате и на близки Овни, че първото условие за това са равностойни делови съюзи. При вас влиянието е от началото на седмицата. Сега Раците трябва да анализират постигнатото, да си набележат нови задачи, а амбициозни идеи не им липсват. Усилията ви да се самоусъвършенствате се нравят на близките, но намаляват часовете за отдих...

 

LuvЛЪВ (22.07 – 22.08)
До края на седмицата трябва да бъдете много внимателни при изпълнение на нови делови идеи. Те са чудесни, но някои Лъвове се натъкват на обективни и субективни пречки, критиката доста ще ги дразни. Дано овладеете желанието да отговорите на всеки както подобава, особено с влиятелни дами споровете не са уместни. Сега разпределяйте по-пестеливо средства, отложете и флиртовете.

 

DevaДЕВА (23.08 – 22.09)
Сряда не е много щедра на успехи и постъпления, но няма и от какво да се тревожите. Сега Девите да заложат на практичност, планирайки служебни и лични ангажименти, разпределяйки средствата в семейния бюджет. Ако има шанс за малки печалби, ще го използвате, но не разчитате на допълнителни пари, а на благоразумни ходове да гарантирате домашното благосъстояние.

 

VezniВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Тази сряда по примера на Овни се мъчите да изчистите пропуските в дейността на екипа. Не е лесно, понеже Везните имат нужда от помощта на колегите си, а някои са по-големи специалисти от тях. Е, с такт ще подскажете кое може да стане по-добре и бързо, но пък и ако те ви препоръчат стъпки да потегнете техниката, с която си служите, слушайте. Работата ще тръгне леко и приятно.

 

SkorpionСКОРПИОН (23.10 - 21.11)
Сряда носи интересни задачи и добри възможности за доходи, служебно израстване. Скорпионите обаче трябва да действат в екип, а другите май гледат първо да уредят своето финансово положение, пък работата после. Подскажете, че така няма да стане, разпределете точно ангажиментите и подскажете: залагате на колегиалност. Ако вкъщи има проблеми, оправят се.

 

StrelecСТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В сряда ви се откриват добри възможности за изява и печалби, старите тревоги отстъпват и постепенно ще се разсеят. Все по-ясно виждате как може да се постигне взаимно изгоден компромис по спорните въпроси. Стрелците ще уговорят с колеги и познати интересни начинания, ако грижите им са били вкъщи – ще окуражават близките си за работа и учене. Идва време за купони.

 

KozirogКОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Тази сряда трудности в работата ви подтикват да търсите помощ от околните, с Водолеи ще се допълвате добре. Преценявайте точно хора и оферти, утре нещата може да се усложнят и още. Козирозите са пример за коректност, ще изискват изпълнителност и честност и от партньорите. Вечерта ви се ще да отморите, да се почерпите с близки, умереността е условие всичко да бъде ОК.

 

VodoleiВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Настроени сте съзерцателно, но ако Козирози търсят помощ, бързо ще се отзовете. До понеделник Водолеите също ще получат съдействие при пречки, сега работата им не върви леко и твърде приятно. Някои се замислят за по-самостоятелна дейност, други могат да променят ситуации, партньори, но да бъдат предпазливи. Анализирайте внимателно чуждите мотиви, това е ключ.

 

RibiРИБИ (20.02 – 20.03)
Сряда обещава добри делови постижения и печалби, но задачите ви може да са свързани с много тичане или обработка на голяма информация. Група Риби са новаци в конкретната дейност, ала умеят да привлекат колегите да помагат. Хората с желание ви подкрепят, харесва им веселият ви нрав, трудолюбието. Ако не довечера, търсете скорошна възможност да почерпите, да се сдружите.

коментирай

Коментари (0)

Все още няма коментари към тази новина. Бъди първи!

Име:
Мнение:
Попълнете текста от картинката:
captcha

Спорт

Тити Папазов: Пълен стадион срещу "Лацио" и 5 млн. лв. от феновете

България

Жребий определи поредността на партиите за изборите

Свят

Бивш служител на US посолството в София забъркан с мафията

Свят

Москва заплаши с война

Партньори: Slava.bg |  Намери и купи |  Имоти |  Работа |  Автомобили |  bgstuff.net |  Хамали

Последно обновяване 23 април, 2014 21:07 ч.

Development PIMDESIGN