Базел удари Ливърпул и завърза групата на Лудогорец
Лудогорец се опълчи на Реал, но все пак загуби
Взрив във фабрика за боеприпаси в Горни Лом
Къде съм ? Начало / Хороскоп

Хороскоп за 2 октомври от Антония Мечкова

8:19, 01 октомври 2014 528 0 коментар

Близнаци и Раци с делови шанс, Овни, Деви, Скорпиони се връщат към стари идеи

 

 

 

OvenОВЕН (21.03 – 19.04)
В четвъртък Деви и Скорпиони ви внушават да не бързате за делова изява, имате достатъчно сили да се справите с всичките си задачи. Овните да обърнат повече внимание на партньорствата, част от околните не са коректни. Вие няма да нарушите принципите си заради такива хора, а и можете да използвате други познанства, умения от хоби и пр., за да свършите набелязано. И стари приятели дават рамо.

 

 

TelecТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Труден четвъртък, май не сте подготвили старателно пътуване и домашни задачи, а деловите бездруго са куп. Телците ще се справят със ситуацията, макар че някои услуги ще им струват повече, отколкото са очаквали. Така е, важно е, че можете да си ги позволите и не се притеснявате за битови удобства, срокове... Но ще ви е поука да не оставяте нищо неорганизирано.

 

 

BliznaciБЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В четвъртък вие и Раци можете да се доверите на деловия късмет, не е малък въпреки трудностите, на които се натъквате. Важното е Близнаците да се адаптират бързо към всяка промяна в ситуацията, да съобразяват дейността си с условията, с плановете на околните. Ще си спестите доста ядове, макар че на моменти ще се налага да изчакате със свои идеи заради техните. Не е за лошо.

 

 

RakРАК (21.06 – 21.07)
Този четвъртък вие и Близнаци упорствате в работата, дано късметът помага да намерите съмишленици и съюзници. Част от нещата остават за следващата седмица, но Раците да не се съмняват в плода от усилията си. Засилете своята бдителност по финансови и имуществени въпроси, някои са разсеяни и май вкарват вълк в кошара. Изолирайте се от клюкари, не ви трябва напрежение...

 

 

LuvЛЪВ (22.07 – 22.08)
Ако днес Деви ви карат да останете на по-заден план в екипа, няма да ви се иска, хвърляте много сили в работата. И все пак Лъвовете да не прибързват, ситуацията още не е благоприятна за начинанията им, вероятно трябва да отделят време за повече отдих и за усвояване на знания, умения. В някои случаи е въпрос и на средства, събирате спонсори, съмишленици, помощ.

 

 

DevaДЕВА (23.08 – 22.09)
В четвъртък се връщате към стари идеи и уговорки за изява, ще внушавате на Овни и Скорпиони да не забравят за своите. Девите няма да парадират пред колеги и партньори с успех, но от Лъвове да не искат същото. Претенциите в бизнес отношения и към близки можете да заявите през уикенда. Дотогава бъдете пример за дисциплина и майсторство независимо хвалят ли ви или не.

 

 

VezniВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Сега можете да задействате идеи, които вчера оставихте на по-заден план в работата. Везните да бъдат дипломатични, но да не кроят задкулисни ходове под привидно съгласие, бързо ще уловят номера им и ще се окаже, че са си навлекли беля. Можете да спечелите нова подкрепа и симпатии с откровеност, още повече че освен да сочите проблеми, сочите и добър изход от ситуацията.

 

 

SkorpionСКОРПИОН (23.10 - 21.11)
Този четвъртък ви предлага добри делови шансове – като Овни и Деви можете да се върнете към стари планове и уговорки. За Скорпионите стари, за другите добре дошли, помагат на екип или група близки да се справят с някакви проблеми, сега ще оценяват далновидността и компетентността. Ако нещо не става веднага, окуражавайте околните да не се отказват, ще успеете с проекта.

 

 

StrelecСТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Труден четвъртък, при това пречки се появяват там, където делата ви би следвало да вървят. Стрелците няма да се откажат от замислите си, ала сега упорството би могло да доведе до сериозни грешки и щети. Дайте си пауза, огледайте ситуацията, вероятно е по-разумно да се заемете с други идеи. Не че тяхното изпълнение е леко, но стъпка по стъпка ще стабилизирате нови неща.

 

 

KozirogКОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Все още се чувстват влияния от вчера, в първите дни на октомври има доста въпроси за изясняване. Козирозите да не задълбават в детайли, сега е важен мащабът на идеите им, добрата организация, при някои – обогатяването на професионалните знания и умения. Господата от знака са категорични и настойчиви. Дамите да заложат на такт, може да балансират и между близки.

 

 

VodoleiВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Четвъртък идва с делови проблеми и пречки, но не е момент да прибързвате, да пренебрегвате риска. Водолеите да заложат на търпение, да се погрижат за добрата си форма. Вечерта на маса с приятели и други близки ще обсъдят работата, ще набележат как да действат. Можете да разчитате и на печалби, и на убедителна изява, събеседниците имат хубави новини за развоя на нещата.

 

 

RibiРИБИ (20.02 – 20.03)
Хубав четвъртък, точно сте планирали работата си, а шансът ще ви помогне и с още по-добри условия за изява и печалби. Група Риби няма да се колебаят да засилят упорството и да използват благотворната ситуация максимално. Вечерта ще сте уморени и доволни, а още по-радостно е, че най-обичани хора ви подкрепят за бъдещи начинания. Ако ви е нужна помощ, просто поискайте.

коментирай

Коментари (0)

Все още няма коментари към тази новина. Бъди първи!

Име:
Мнение:
Попълнете текста от картинката:
captcha

Свят

Бъдещ комисар по вътрешна сигурност ни иска в Шенген

България

МВР издирва 44-годишна бургазлийка

Свят

Алкохолици и наркомани чистят улици срещу бира и цигари

Спорт

Гола и пияна манекенка нахапа полицай на стадион

Последно обновяване 1 октомври, 2014 23:56 ч.

Development PIMDESIGN