Американки превърнаха църква в нарколаборатория
10 минути смях

10 минути смях

преди 11 мин.
Камерън: Санкциите ще съсипят руската икономика
Къде съм ? Начало / Хороскоп

Хороскоп за 2 септември от Антония Мечкова

6:26, 01 септември 2014 1157 0 коментар

Телци, Близнаци и Стрелци пред пречки, Овни и Раци си помагат

Хороскоп за 2 септември от Антония Мечкова

 

OvenОВЕН (21.03 – 19.04)
Като в понеделник е добре да търсите съдействие от колеги и познати, натъквате се на пречки в работата. С Раци ще бъдете добър тандем, Козирози също разбират грижите ви. Овните искат бързо да изпълнят плановете си, няма как да стане. Заредете се с търпение за общуване с околните, думите ви трябва да са премерени и само по обсъжданите теми. С някои колеги ще се сдружите.

 

TelecТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Във вторник като Близнаци и Стрелци се натъквате на трудности и критика, но ако сега започвате изпълнение на проекти, без това не може. Телците да не роптаят даже срещу несправедливи укори, с времето ще проличи кой е бил далновиден и умел. Вероятно дами ще подскажат находчиви решения, но не смесвайте дела с флирт. Господата да не се обвързват с несигурни партньори.

 

BliznaciБЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Този вторник вие, Телци и Стрелци трябва да удвоите енергията си в работата. Има сериозни трудности, но печалбите ще бъдат ваши. Близнаците да се пазят от интриги, в напрегнати за екипа моменти някои околни забравят какво им дължат. Вие разчитате на влиятелни приятели и познати, а тактът и търпението само ще помогнат да преодолеете пречките и да запазите важните отношения.

 

RakРАК (21.06 – 21.07)
Във вторник е добре да привличате помощ в работата, вие също подкрепяте колеги и познати и особено родени под Овен. Група Раци обаче да не разширяват прекалено кръга на запознатите с идеите им, едни хора много обещават, втори са пълни с предубеждения и може да ги заразят с песимизъм. Случай ще ви подскаже кой е най-подходящият съдружник за новите ви проекти. Други намират сътрудници за обществена изява и благотворителност.

 

LuvЛЪВ (22.07 – 22.08)
Вторник ви амбицира за изява и печалби, но гледайте на сегашните задачи през призма на сътрудничество, не на съперничество. Лъвовете имат опоненти и конкуренти, задачите им никак не са леки, но все пак могат да намерят общ език и интерес, за да не изострят излишно противопоставянето в екипа и бизнеса. Бъдете бдителни и щом си гарантирате вашето, дайте си малко отдих.

 

DevaДЕВА (23.08 – 22.09)
Засилват се влияния от понеделник и утре също не ще е добре да проявявате припряност в работата. Едно, че Девите може да усложнят отношенията си с близки, колеги, клиенти, второ – бързат с изпълнение на задачи, но така правят пропуски, объркват финансови въпроси. Хич не ви е по вкуса, затова проявете бдителност, дискретност и гонете кариера, доказвайки практичност, умения.

 

VezniВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Ведър вторник, отворени сте за общуване, нови идеи и партньорства. Е, някои Везни ще се върнат към стари екипи, и там могат да си завоюват хубава бизнес позиция, макар че климатът не им допада много. С такт, уважение и търпение ще подобрите отношенията, а дейността ще тръгне резултатно. Можете да разчитате на повишение, по-големи печалби. Интригантите дръжте настрана.

 

SkorpionСКОРПИОН (23.10 - 21.11)
За вторник се очертава доста работа, а близки и познати ви търсят и за услуги. Няма как, Скорпионите ще поемат и техни грижи, хората наистина разчитат на тях. Не се претоварвайте и не се лишавайте от отдих, домашните ви чакат, искат да споделят свои неща. Ако мислите за път, отложете малко този план. Необвързаните скоро ще срещнат интересна личност, мечтаят за партньорство.

 

StrelecСТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Дано вторник ви зареди с търпение, като Телци и Близнаци срещате спънки при делови изяви. За част от Стрелците пречките са обективни, в начинанията не всичко може да се предвиди предварително. При други обаче проблемът е в отношенията с околните, някои в екипа просто не са за мястото си и не се справят умело с делата. Тихо, кротко и аргументирано ще променяте нещата.

 

KozirogКОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Във вторник като Овни се натъквате на доста трудности в работата, но колкото и нагорно да ви идва, няма да се откажете от начинания. Козирозите имат шанс за добри срещи – в едни случаи даже непознати ще им подсказват изход от трудни положения, в други приятели и близки ще подкрепят реализация на идеи. Пазете се от хора, които гледат пари и придобивки, ще завъртят интрига.

 

VodoleiВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Хубав, но напрегнат вторник. Водолеите имат куп задачи, усилията им се натъкват на пречки. Трудностите не ви плашат, ала вашата рязкост може да отблъсне колеги, партньори, клиенти. Така че не бързайте, професионализмът ви е оценен, занапред ще печелите по-добре. Важно е днес да намерите най-находчивите решения за проблемите си, с тях да спечелите още обич, доверие.

 

RibiРИБИ (20.02 – 20.03)
Този вторник изисква повече предпазливост и предвидливост в деловата сфера, макар че делата ви вървят. Част от Рибите улавят по интуиция, че сега положението им не е най-стабилно, в екипа предстоят промени, вероятни са интриги. Работите съвестно и не се оставяте да ви ощетяват. Ако приключвате бизнес дейност – веднага помислете за нови проекти, друг ден ще почивате...

 

коментирай

Коментари (0)

Все още няма коментари към тази новина. Бъди първи!

Име:
Мнение:
Попълнете текста от картинката:
captcha

Свят

Втора жилищна сграда се срути във Франция

Свят

Германия въоръжава до зъби Иракски Кюрдистан

Икономика

Израел спря износа на домашни птици и млечни продукти за ЕС

Култура

Художникът Константин Костов: iPhone животът ограбва общуването между хората

Последно обновяване 2 септември, 2014 06:57 ч.

Development PIMDESIGN