Изродиха бебе от жена в клинична смърт
Боровинките намаляват последиците от нездравословната диета
Щастлив заврян зет откри изложба в Благоевград
Къде съм ? Начало / Хороскоп

Хороскоп за 20 и 21 декември от Антония Мечкова

8:36, 19 декември 2014 806 0 коментар

Водолеи и Раци кипят от енергия, Деви и Везни много общителни

Хороскоп за 20 и 21 декември от Антония Мечкова

 

 

OvenОВЕН (21.03 – 19.04)
Труден уикенд и май е по-добре да останете вкъщи, макар че сте уговаряли гости, купони. Доста Овни ще посрещат посетители, на Игнажден това може да им доведе кандидати за бизнес сътрудничество, за приятелство и любов. Стари познати и колеги ще искат съвети, пък и услуги за оправяне на някакви проблеми, можете да помогнете. И имате смели идеи, умения, неуморими сте...

 

 

TelecТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Връщате се към проблеми от сряда, но все още е рано да се разпускате в много и необмислени харчове. Телците да отделят повече време за дома, имат нужда от отдих и тонизиране, общуването със семейството им влива сили. Сред ново обкръжение някои ще се почувстват млади, ценени и обичани, ала сега най-близките им очакват внимание, грижи. Планирате идеи за деловата си изява.

 

 

BliznaciБЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В събота и неделя е добре да намалите темпото, да отдъхнете и да обмислите някои проблеми. Ако Близнаците се притесняват за пари, ще намерят решение, но да не хитруват на гърба на близки и колеги. Ако ви искат съвет и услуга, действайте по сърце, можете да помогнете, да изгладите неразбирателства. Е, все пак свободното ви време е за най-обичаните, и дребен жест ще ги зарадва.

 

 

RakРАК (21.06 – 21.07)
През уикенда като Водолеите сте пълни с енергия, но близки Козирози ви подсказват да се съсредоточите в проблемите си и да планирате как може да се справите с тях. Раците да не се връщат към стари разправии с колеги и близки, трябва да простят даже грешки. Е, не всякакви... Имате битови грижи, сами ще се справите по-лесно, а в работата от малки стъпки ще направите голям успех.

 

 

LuvЛЪВ (22.07 – 22.08)
Ако в събота и неделя ви чакат делови задачи, работите бързо и ефективно, имате уговорки за срещи с познати и близки. Доста Лъвове ще бъдат доволни от печалбите. За друга група е важно да обсъдят възможности за интересни и доходни начинания. На купон ви изкушават ухажори и авантюри, но ако вече сте обвързани – важно ви е обичаните да са щастливи и празникът да е у дома.

 

 

DevaДЕВА (23.08 – 22.09)
В събота и неделя като Везните се отваряте за общуване. Все пак не забравяйте какви са традициите за Игнажден. Девите имат много делови задачи и работят с мерак, познати и колеги искат да се включат в перспективните им начинания, печалбите ще са завидни. Е, няма да пренебрегнете срещите и разговорите с близки, вкъщи ви е уютно, обичаните хора се чувстват обгрижени, закрилени.

 

 

VezniВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Днес и утре близки Деви ви внушават да отделите време за ходене по гости и приемането им у дома. Много Везни са чудесни домакини, но не забравят и деловите планове, влиятелни познати с желание ще подкрепят плановете им, ще им помагат с връзки, услуги. Работата ви ще тръгне в желаното русло, а вие не забравяте любовта, с избраника си трябва да уточните куп житейски неща.

 

 

SkorpionСКОРПИОН (23.10 - 21.11)
През уикенда ви се ще да изясните куп делови и по-лични неща, а дали сте обмислили внимателно решения? Ако не сте готови с тях, отстъпете временно. Скорпионите да не бързат с обяснения, а да приключат по-спешните си задачи, имат нужда от отдих, общуване с най-близки. Май проблемите са по-сложни, търсете съвет от опитни хора, от специалисти, ще се окаже от голяма полза...

 

 

StrelecСТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Като в четвъртък бързате с изпълнение на някои свои идеи, не винаги е уместно. Стрелците да внимават за деловата изява, тяхната припряност може да им изиграе лоша шега – да допуснат грешки, да изберат по-слаба бизнес оферта, да се доверят на неумели сътрудници. Анализирайте и най-малката промяна в обстановката, допитайте се до любим човек, нали ви е половинката.

 

 

KozirogКОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
От петък се радвате на добри постижения в работата, като Раци ще си дадете пауза за по-сериозен анализ. Козирозите имат и куп задължения към приятели и роднини, на купони ще се веселят от сърце. Друг въпрос, че някои доста ще помислят към коя компания да се присъединят, искат да си прекарат смислено, уютно. Ако някой ви е разочаровал, ще го държите настрана от по-лични теми.

 

 

VodoleiВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В събота и неделя като Раците кипите от енергия, но все пак внимавайте да не настъпите някой от околните в ентусиазма си за изява. Водолеите са простили и забравили доскорошни проблеми с колеги и познати, няма да допуснат да ги връщат към неприятни теми. Скоро случаят ще ви предложи добри условия за начинания, затова отдъхнете и се тонизирайте. Влюбените уреждат нещата си.

 

 

RibiРИБИ (20.02 – 20.03)
Хубав уикенд, но май не ви се седи много у дома, нито ви се работи. Сега Рибите ще радват всяка компания, където попаднат, жадуват за празничност. Околните ви харесват, необвързаните може да създадат бързо партньорство, което ще се окаже подходящо и трайно. Ако ви канят в бъдещи бизнес екипи, приемете, стъпка по стъпка ще откриете шансове за утвърждаване и приходи.

коментирай

Коментари (0)

Все още няма коментари към тази новина. Бъди първи!

Име:
Мнение:
Попълнете текста от картинката:
captcha

България

Делян Пеевски пред ПИК: Цветан Василев и Прокопиев пеят пошла ария на клеветата срещу мен

България

Ще връщат закъснелите от моловете

България

Издирва се!

Свят

Украйна гласи Сорос за шеф на националната банка

Последно обновяване 19 декември, 2014 22:05 ч.

Development PIMDESIGN