Испански музей прие първата ретроспектива на Живанши
Продават Путин на търг (виж видео)
Замък на ужасите тества нервите на смелчаци
Къде съм ? Начало / Хороскоп

Хороскоп за 23 октомври от Антония Мечкова

8:19, 22 октомври 2014 873 0 коментар

Овни и Раци с трудни начинания, Лъвове, Козирози, Телци борят пречки

 

 

 

OvenОВЕН (21.03 – 19.04)
В четвъртък вие и Раци се натъквате на трудности в работата си, но все пак вниманието ви трябва да бъде насочено и към финансова стабилизация. Овните да го внушават и на Везни, пречки в нова дейност и партньорства са нещо естествено, ще се справят. Ако ви дразни критиката на колеги, познати, успокойте се и вижте дали тя не ви показва пропуски, които не забелязвате.

 

 

TelecТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Днес уреждате внимателно делови и административни проблеми, подтиквате и Деви да насочат усилията си натам. Ако Лъвове и Козирози ви говорят за пречки, не се плашете, изскачат във всяка работа, но са преодолими. Новите ви идеи за изява и печалби са добри, с търпение и упорство ще разчистите стари грижи, сегашни съмнения. Телците ще получат ненадейно и подкрепа за нещо.

 

 

BliznaciБЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Сега сте във форма, добре вървят и делата ви. Близнаците обаче са наясно, че някои начинания вървят към своя край, трябва да търсят нови възможности за изява и печалби. В доста случаи ще предпочетете самостоятелни дейности, а със стари партньори и близки запазвате чудесните отношения, ако им трябва помощ – няма да се бавите. Предстоящите задачи ви увличат, това се усеща...

 

 

RakРАК (21.06 – 21.07)
В четвъртък съвсем като Овни и Везни трябва да се погрижите за решаване на финансови проблеми, а трудностите в деловата сфера не ви плашат. Раците са по-чувствителни към забележки сега, в работата не всичко върви идеално, но ще овладеят тези емоции и ще упорстват за изпълнение на първоначалния си план. Той е разумен, макар че някои стъпки ви подсказват нещо да коригирате.

 

 

LuvЛЪВ (22.07 – 22.08)
Днес вие, Телци и Козирози сте пред делови пречки, вашите са по-сериозни. Но Лъвовете ще получат навременна приятелска помощ, ще се справят със задачите си и ще има време да подкрепят и околните. В редица случаи става дума просто за обмисляне на планове за бъдещето, уреждане на практически неща така, че резултатът от усилията ви да е представителен и доходоносен.

 

 

DevaДЕВА (23.08 – 22.09)
Този четвъртък намалявате деловото темпо, близки Телци ви напомнят да уреждате по-старателно финансови и административни неща. Група Деви ще анализират и партньорствата си, в работата колегите често се мъчат да извлекат ползи зад гърба им, не е приятно. Имате куп хубави идеи, с които ще се заемете самостоятелно, реализацията е добра, изненадва и съперниците ви.

 

 

VezniВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В четвъртък сте доволни от хода на работата и приходите си, но все пак се вслушвайте в съветите на Овни и Раци да не пилеете средства. Сега Везните ще се радват на благосклонност и съдействие от колеги и шефове, възлагат им задачи, които ще се окажат твърде перспективни за бъдещо утвърждаване и израстване. Мислете за вложения, по-значими покупки за близките и дома...

 

 

SkorpionСКОРПИОН (23.10 - 21.11)
Нервен четвъртък, нагърбили сте се с трудни задачи. Скорпионите ще бъдат доволни от свършеното, макар че околните не са склонни да подкрепят целия им проект или да съдействат за отстраняване на конкретни пречки. Това не ви разколебава, а шефовете оценяват високо професионализма и упорството ви, скоро ще личи и по прихода. Дамите да отделят време на близките и дома си.

 

 

StrelecСТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
За четвъртък имате много работа, но сте си направили точна програма и задачите няма да ви тежат. Стрелците са във форма, а ще бъдат и доста доволни от свършеното през деня, от печалбите. Не е нужно да занимавате близки и познати с проблемите си и как сте ги решили, те ще проявят интерес, може да ви потърсят за съдействие. Влияете със съвети, има време и за купон.

 

 

KozirogКОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
При вас се чувстват влияния от предишни дни, но като Телци и Лъвове не отстъпвате пред пречки. Още по-важно е Козирозите да не позволяват околни да ги разколебават за набелязани идеи. Наистина ситуацията не е лека, но вие ще организирате нещата точно, ще включите и сериозни помощници или ще окуражите близки кое как да се направи. Резултатът си струва и ще ви радва.

 

 

VodoleiВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Труден четвъртък, пазете се от интриги на колеги и съперници, ще преглъщате шефска несправедливост. Усетът на Водолеите им подсказва, че нещата могат да бъдат променени, да насочат усилията си към подготовка на самостоятелни идеи, да помагат на близки и приятели да преодолеят пречки при изпълнение на техни. Тихо, но решително се дистанцирате от хора, които не са коректни.

 

 

RibiРИБИ (20.02 – 20.03)
Четвъртък не е лек, трябва да обмислите внимателно плана си за действие, а и някои проблеми, които ви тревожат. Рибите ще намерят правилно решение на финансовите, сега и случаят им помага да закърпят сметките и занапред да разчитат на по-сигурни постъпления. Заредени сте с енергия за изява и даже да имате много делови съперници, ще водите битките си честно и до победа...

коментирай

Коментари (0)

Все още няма коментари към тази новина. Бъди първи!

Име:
Мнение:
Попълнете текста от картинката:
captcha

България

Момиче в 9-и клас е майка на изхвърленото на боклука бебе

Култура

Разград не е само "Лудогорец". На ход са "Пътуващи писатели ООД"

Свят

Русия прикривала трагедия като с „Курск” край Стокхолм

Спорт

Кличко: Нокаутирам Пулев още в първия рунд

Последно обновяване 23 октомври, 2014 08:51 ч.

Development PIMDESIGN