1 милион българки са малтретирани
Пороят продължава, бедствено положение във Видинско
Фирмите горят с по 100 бона на година от длъжници
Къде съм ? Начало / Хороскоп

Хороскоп за 25 април от Антония Мечкова

8:44, 24 април 2014 1303 0 коментар

Близнаци и Лъвове търсят партньори, Деви и Водолеи пред делови шансове

 

 

 

OvenОВЕН (21.03 – 19.04)
До края на седмицата ще има на какво да се радвате в делови и личен план, мнозина печелят добре от труда си. Овните влагат голяма енергия и упоритост в работата. Шефове, колеги, бизнес партньори оценяват стила и отзивчивостта ви към проблемите на останалите в екипа. Ще се убедите, че искреността и сърдечността ви привлича симпатии, приятели и шансове за нови инициативи.

 

 

TelecТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В петък се справяте с важни делови проблеми, освобождавате се и от стари пречки в работата. Телците малко са се притеснявали за изявата и печалбите си, шансът обаче е с тях, да не протакат отдавна обмисляните планове. Част от знака дори да се натъкват на пречки, бързо ще се измъкват от напрегнатите ситуации, намират се хора, готови да им услужат, да отстъпят, да ги окуражат.

 

 

BliznaciБЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Петък е, а вие и Лъвове трябва да се огледате за нови делови партньори, откриват ви се шансове за изява и приходи. Деви и Водолеи са подходящи за сътрудничество. Близнаците обаче да не се мъчат да хитруват и да печелят на гърба на екипа, иначе рискуват да загубят искрени приятели, ценна помощ. Някои обогатяват уменията и знанията си, това е пътят към по-големи заплати.

 

 

RakРАК (21.06 – 21.07)
Този петък ви изправя пред делови проблеми и предизвикателства. Група Раци се колебаят по-дълго, а ситуацията изисква повече оперативност и смелост. В други случаи усетът ви подсказва да търсите помощници и партньори, няма много да ги кандърдисвате. Някои даже оставят оформянето на документи и финанси за по-нататък, важна е дадената дума и те няма да останат излъгани.

 

 

LuvЛЪВ (22.07 – 22.08)
Работната седмица изтича, но вие се стремите към делови промени и като Близнаците ще търсите по-подходящи бизнес партньори. Лъвовете ще открият такива хора, но успоредно с това да обогатяват своите знания и умения. Други залагат на досегашно сътрудничество, между колегите има интриги и на това трябва да се сложи точката. Бързо вземате решение и после не се отклонявате.

 

 

DevaДЕВА (23.08 – 22.09)
Този петък открива нови делови възможности за вас, Близнаци и Водолеи, обмислете условията, може би ще протегнете ръка за партньорство? Доста Деви имат подкрепа на шефове и влиятелни познати, разчитат скоро да осъществят отдавнашни идеи. И приятели ще се включат в работата, но от вас зависи да разпределите задълженията, да зададете темпо и да няма изоставащи.

 

 

VezniВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Петък не петък, на вас ви се отварят добри възможности за изява и печалби. Везните ще гледат да ги оползотворят, макар че са мечтали за самостоятелна изява, а сега е по-доходно да се включат в екип, и то с рутинни дейности. Поне ще наредите така нещата, че близките ви да не се дразнят от голямата заетост. В някои случаи роднини по семейна линия дискретно ще помогнат да успеете.

 

 

SkorpionСКОРПИОН (23.10 - 21.11)
Труден петък, работата е доста, а в екипа възникват какви ли не проблеми. Скорпионите ще кажат една-две думи на колеги, които загърбват задачите, а за клюки винаги намират време. Е, трябва да отделите повече внимание на своите интереси, отдавна обмисляте финансови и други стъпки, за да сте спокойни за личния бюджет, но май нещо отлагате. А би трябвало да изпълните плана си.

 

 

StrelecСТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Все още се усещат влияния от четвъртък, голямата съсредоточеност и старание в работата ще дадат добър резултат. До края на седмицата Стрелците ще се радват на постигнатото, важно е и за обкръжението, не само за тях. Не е лошо да поговорите с колеги и познати за идеите си, хората ще ги харесат, ще ви подкрепят. Особено отзивчиви са близки за битови неща. Почивайте редовно.

 

 

KozirogКОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
За края на деловата седмица са останали куп задачи за приключване, вероятно забелязвате и някакви неприятни пропуски в дейността на екипа. Козирозите могат да оправят нещата, да не оставят това за нататък, да не го прехвърлят на други. На път и използвайки разни уреди бъдете предпазливи, техниката трябва да се поддържа изправна. В творческите си начинания очаквайте успех.

 

 

VodoleiВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В петък не готвите нови делови инициативи. Е, ако сега Близнаци и Деви ви предлагат сътрудничество – ще се активизирате. Група Водолеи са настроени по-бойко, ала да не налагат мнение на колеги и познати, иначе скоро ще загубят симпатиите им. Други прибързват за изяви и печалби, решенията им може да се окажат неточни. Сгрешите ли, признайте го и бързо се поправете.

 

 

RibiРИБИ (20.02 – 20.03)
Петък започва с трудности, но вечерта ще бъдете доволни от постигнатото. Едни Риби трябва да наваксват стари пропуски и закъснения, други изясняват някаква интрига в екипа, доста ги спъва. Можете да разчитате на подкрепа и от страна на някои колеги, а и влиятелни личности са готови да ви натоварят с по-високи отговорности. Който ви се довери, няма да съжалява, играете за победа.

коментирай

Коментари (0)

Все още няма коментари към тази новина. Бъди първи!

Име:
Мнение:
Попълнете текста от картинката:
captcha

Долче вита

Малоумие за милиони долари

Свят

Убити и ранени при престрелка в Славянск

България

Млада жена отстъпи дома си на 17 котки и 7 кучета

Свят

Откритите отломки не са от изчезналия самолет

Партньори: Slava.bg |  Намери и купи |  Имоти |  Работа |  Автомобили |  bgstuff.net |  Хамали

Последно обновяване 25 април, 2014 08:34 ч.

Development PIMDESIGN