Ядем панагюрска луканка с месо от Аржентина
Сексът е на 18-то място сред факторите за щастлив брак
Трима инвеститори искат достъп до докладите за КТБ
Къде съм ? Начало / Хороскоп

Хороскоп за 25 и 26 октомври от Антония Мечкова

8:06, 24 октомври 2014 501 0 коментар

Телци и Скорпиони слушат близки, Овни и Раци да си помагат


 

OvenОВЕН (21.03 – 19.04)
В събота и неделя избягвайте претоварване, за работа Раци са ви подходящ тандем. Овните лесно се палят за разни идеи, сега добре да обмислят плана си за действие, отговорностите. Можете да помагате и на по-неопитни и особено на близки, не са изключени разногласия, слушайте и старило, и патило... Очертават се срещи, изненадващи вести. Влюбените да не бързат с обвързване.

 

TelecТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Днес и утре като Скорпионите трябва да се съобразявате повече с мнението на околните, от роднини и приятели зависи доста да помогнат за изпълнение на плановете ви. При Телците тенденцията се усеща до края на октомври, може да се наложи да задействат семейни приятели и познати, в работата не са оценили точно ситуацията, перспективата се е променила. В любовта обаче ви тръгва...

 

BliznaciБЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Напрегнат уикенд, в работата и у дома възникват доста трудности. Дано Стрелци се притекат на помощ, сега като че ли те се разбират най-добре с Близнаците. Пречките пред професионалната ви изява изискват търпение, вероятна е подкрепа от дама. Бъдете гъвкави, отстъпчиви, но не приемайте всичко в мрачни краски, мнозина бранят принципи, подкрепени от любим.

 

RakРАК (21.06 – 21.07)
Този уикенд сте пълни с енергия, но все пак е добре да действате в екип и Овни са доста добър избор. Група Раци отдавна търсят поле за изява, кроят разни планове, сега ще им се предложат условия да покажат какво могат. Още по-хубаво е, че имате съдействието на обичани хора, няма да молите дълго за него. Въпросът е да не им прехвърляте и неща, които си можете. Отдъхнете.

 

LuvЛЪВ (22.07 – 22.08)
В събота и неделя е хубаво да отделите повече време на дома, близките и отдиха, но в доста случаи деловите проблеми пак излизат на преден план. Лъвовете да си вършат работата, но да не подценяват клюките и интригите в колегиална среда, може да попречат за реализацията на хубави идеи. На път също бъдете внимателни. В спор с обичани хора не се връщайте към миналото.

 

DevaДЕВА (23.08 – 22.09)
Хубав уикенд, в работата се очертават успехи, в личен план – доста приятно прекарване, радости. Девите са хвърлили много енергия в деловата реализация, не е лошо да мислят за по-дълъг отдих. Имате куп уговорки за срещи и купони, ако дадете превес само на веселбите, може да на ви остане достатъчно време за семейните грижи, а общуването с половинката сега ви е наистина безценно...

 

VezniВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Уикенд за отдих - и да има разногласия по служебни и лични въпроси, ще отлагате темата. По това Везните никак не приличат на Скорпиони, а темпото е редно да поддържат и във вторник. Ако мечтаете за повече късмет по делата, изчакайте, но обмисляйте много детайлно и идеите си, и финансовата страна на начинанията. Пестете. Влюбените дами внимателно да претеглят избора си.

 

SkorpionСКОРПИОН (23.10 - 21.11)
В събота и неделя като Телците се държите по-назад у дома и в работата. Скорпионите за разлика от Везни са много категорични по спорни въпроси и може доста да усложнят отношения с близки. Казвайте истината, но тактично, помагайте и на събеседниците си да я назовават и заедно търсете решение на проблемите, има варианти. Това ще бъде особено важно и нужно в личен план.

 

StrelecСТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Уикендът носи куп изненади, но вие не преувеличавате трудностите. Ако Стрелците могат – да помагат на Близнаци, техните проблеми са по-сериозни. Ще се справите с вашите, събитията ви карат да промените някои планове, но адаптивните няма да драматизират. С парите по-внимателно, решенията ви са за дълъг период. Ако имате подкрепа от обичани хора, всичко ще е по-лесно...

 

KozirogКОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В събота и неделя ви се ще да отдъхнете по-уединено, имате делови и лични неща за анализ. Козирозите разчитат главно на своите сили и умения, а не е зле да привлекат съюзници, сътрудници. Някои нека да действат по-предпазливо, има риск от щети, несполуки. Идват хубави вести, предложения от приятели, ще намерите изход от трудностите, а и половинката ви подкрепя за успехи.

 

VodoleiВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
През уикенда ви се ще да отдъхнете, но работата е доста, имате и домашни грижи. За професионалните проблеми Водолеите да търсят помощ, ще получат и резултатите ще ги радват. Нищо чудно и да дойдат още оферти за изява и печалби. За личните проблеми не споделяйте с други хора, с любимия ще ги решите най-разумно, а това ще заздрави емоционалната връзка между вас.

 

RibiРИБИ (20.02 – 20.03)
До петък е добре да слагате на по-преден план задължения към дома и близки. Рибите кроят амбициозни планове за изява и печалби, ако условията не са ОК, да използват и по-малки шансове да се утвърждават в деловата сфера. Някои бързат и пилеят време и сили, а доходите им не са високи. Споделете с вашия любим, заедно ще решите какво да се прави, той уравновесява нетърпението.

коментирай

Коментари (0)

Все още няма коментари към тази новина. Бъди първи!

Име:
Мнение:
Попълнете текста от картинката:
captcha

България

Мръсен въздух трови Стара Загора

Свят

Наводнения потопиха пътищата на Европа

България

Потопи заляха България и активираха свлачища

България

20-годишното момиче и 79-годишен мъж са в неизвестност

Последно обновяване 24 октомври, 2014 18:15 ч.

Development PIMDESIGN