Когато уискито си има аксесоар
Харисън Форд бил на косъм от смъртта по време на снимките на „Силата се пробужда“
Холивудски знаменитости даряват дънките си за нуждаещи се бежанци
Къде съм ? Начало /

Хороскоп за 27 юли от Антония Мечкова

Овни и Козирози с хубави оферти, Лъвове и Телци да не говорят за свои идеи

8:53, 26 юли 2016 788 0 коментар

Хороскоп за 27 юли от Антония Мечкова

 

OvenОВЕН (21.03 – 19.04)
В сряда вие, Лъвове и Козирози наблягате на финансовата страна на деловите оферти, наистина е добре да си гарантирате високи доходи, стабилност. При Овните има предложения, които чакат от предишни дни, старите трудности и несполуки ще бъдат забравени скоро. Част от знака пък тръгват на почивка. В службата се оправяте, сред природа отдъхвате чудесно, ала се пазете от клюки.

 

TelecТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В сряда вие и Лъвове не споделяте нашироко деловите си планове, макар че се чувствате пълни с енергия за големи начинания. Влиянието е характерно до края на юли за Телците, да укрепят самочувствието си особено ако ръководят повече хора. Отговорността тежи, но вие сте практични и сте уточнили даже детайлите така, че успех и печалби да не бягат. Ще чуете похвала, но не бързо.

 

BliznaciБЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Днес вие по примера на Риби трябва да избягвате служебни разправии, макар че сигурно има дразнещи неща. Близнаците да действат предпазливо по своите задачи, уверени са в правотата си, но някои се чувстват уморени, други пък са огорчени от несполуки напоследък. Дайте си кураж, нещата вече тръгват на добре и ще спечелите, включително от дейности на път или с далечни клиенти.

 

RakРАК (21.06 – 21.07)
Сряда ви зарежда с ведно настроение, но за да е и още по-ведро – като Рибите потърсете влиятелни покровители за идеите си. Някои Раци се увличат по удоволствия, а трябва да се работи здраво, за да се оползотворят шансовете. Пазете се от клюки и проверявайте важните документи и изпълнени задачи лично. Трябва да имате едно на ум, а ако нещо не става, хващайте се с друго.

 

LuvЛЪВ (22.07 – 22.08)
В сряда като Телци няма да говорите много за деловите си планове, но като Овни и Козирози сте решени да увеличите постъпленията си с поемане на нови трудови ангажименти. Няма лошо, ако всичко става ясно, коректно, почтено. Лъвовете имат добри идеи, упорстват за изпълнение, някои помагат на колеги, деца. Ще получите признание за усилията, новини предвещават издигането им.

 

DevaДЕВА (23.08 – 22.09)
Трудна сряда, и то защото някои делови въпроси не са още изяснени докрай. Девите имат определени идеи и намерения, но зависят от шефове, колеги или познати. Искате да зарадвате и другите, а дали е възможно винаги... Ако стари съперници ви подават ръка за помирение, май ще я отклоните. И жалко, бихте били добър екип, компромисът е от полза за всички, макар че успехът се бави.

 

VezniВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Като предишните дни е добре да спазвате ограничения в деловата сфера, които сами си определяте, за да вървят начинанията ви спорно. Везните да търсят информация по интересуващи ги теми, сега има редица мимолетни шансове за изява и печалби, да не ги пропилеят. Някои предпочитат спокойствието у дома, но само на покровители и опосредствани контакти не бива да се залага и днес.

 

SkorpionСКОРПИОН (23.10 - 21.11)
Сряда е чудесна за отдих, дано сте си взели даже най-кратък отпуск, за да се насладите на спокойствие и любими занимания. Някои Скорпиони чувстват повишен интерес от страна на околните, това ги дразни и няма да позволят да им се бъркат в нещата. Важи и ако сте на работа, интриганти колкото щеш... Имате си делови план, постепенно и упорито напредвате към значимите цели.

 

StrelecСТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В сряда не поемайте много извънредни делови задачи, има риск да се преуморите и изнервите. А и Стрелците май са пропилели добри шансове за професионална изява, сега има възможности за малки печалби. Няма да ги изпуснете, но вниманието ви да бъде към нови оферти, те идват скоро. И не показвайте дребнавост, тя не ви помага, пък ви представя в невярна светлина.

 

KozirogКОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Тази сряда вие съвсем като Овни и Лъвове гоните добри печалби, получените оферти днес са благодатни в това отношение. Но ако Козирозите са планирали ваканция за момента, също няма да сгрешат, път и любими занимания ще ги ободрят доста. После ще имате възможност да се хванете здраво за работа, да покажете и умения, и организаторска дарба – в екип ще ценят стила, идеите ви.

 

VodoleiВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Хубава сряда, макар че е вероятно да ви стоварят куп задачи на главата, и то – не от най-любимите ви. Водолеите няма да се огънат, а ще направят и от тези поръчки шанс за професионално развитие, в бъдеще и за кариера, за печалби. Околните има да се чудят как се сбъдват мечтите ви, а вие не сте имали и идея за нещата, но сте се трудили честно. И няма да позволите да ви мачкат фасона.

 

RibiРИБИ (20.02 – 20.03)
В сряда като Близнаците избягвайте спорове, а като Раци се помъчете да привлечете влиятелни покровители за идеите си. Рибите са прицел на забележки и интриги, но накрая ще излязат от разправиите на чисто и без загуби, така че да не се изнервят излишно. Някои без друго следва да са по-грижовни към тонуса, а и с кесията, макар че сериозни ядове няма да имат.

 

коментирай

Коментари (0)

Все още няма коментари към тази новина. Бъди първи!

Име:
Мнение:
Попълнете текста от картинката:
captcha

Долче вита

Интернет отслабва имуннета система

Свят

Тръмп в атака: Хилари Клинтън е „скапана”

Спорт

Битови неуредици посрещнаха първите ни олимпийци в Рио (галерия)

Икономика

Спипаха софтуер за укриване на обороти по морето

Последно обновяване 26 юли, 2016 19:27 ч.

Development PIMDESIGN