ЕС: Нужни са 5000 лекари за борба срещу ебола
Кафето е най-сладко в синя чаша, а най-горчиво - в бяла
Раждането след 33 години удължава живота
Къде съм ? Начало / Хороскоп

Хороскоп за 27 ноември от Антония Мечкова

10:41, 26 ноември 2014 518 0 коментар

Хороскоп за 27 ноември от Антония Мечкова

 

 

OvenОВЕН (21.03 – 19.04)
Хубав четвъртък, очертават се високи резултати по дела, в които упорствате отдавна. Днес някои Овни може да намерят по-подходящи партньори за разширяване на дейността, други занапред ще разчитат повече на влиятелни покровители. Професионалните ви идеи са перспективни, а ситуацията е благотворна за печалби и усетът не ви лъже: не бива да губите време за работа.

 

 

TelecТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В четвъртък вие и Близнаци имате задачи на път или изискващи обработка на много нова информация. Телците да се опрат на близки и приятели, хората ще им съдействат навреме, иначе може да хвърлят голям труд, а резултатът да не е кой знае какъв. Ако сега формирате по-стабилно сътрудничество, уреждайте стриктно финансови въпроси, иначе ще ви изненадат в неподходящия момент.

 

 

BliznaciБЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Този четвъртък като Телци има да приключвате задачи на път, с нови хора и информация. И Водолеи ви подтикват да действате в тази посока. Близнаците се стремят към по-високи печалби, някой в обкръжението им ги кандърдисва за такива стъпки, има риск да не оценят правилно ситуацията, постиженията си. Уреждайте точно задължения, неясноти засилват стари неразбирателства.

 

 

RakРАК (21.06 – 21.07)
Днес се пазете от спорове с близкото си обкръжение, бързо ще се усложняват. Раците да подскажат и на Скорпиони да избягват такива теми, важно е и в началото на декември. Но не е лесно, атаки идват от роднини, от приятели, внушават ви разни идеи за делови партньорства, финансови стъпки. Слушайте усета си, открийте хора със сродни интереси, с тях съюзът ще е плодотворен.

 

 

LuvЛЪВ (22.07 – 22.08)
В четвъртък упорствате за делова изява и печалби, но е редно да слушате и Скорпиони за отстъпки пред колеги и партньори, в по-силна позиция са. Лъвовете не си накърняват имиджа с търпение и сговорчивост, а ловят подходящ момент да атакуват свои високи цели. В някои случаи паузата е нужна за тонизиране и актуализиране на план, почнете ли работа, няма да го променяте.

 

 

DevaДЕВА (23.08 – 22.09)
Четвъртък поставя някакви пречки пред реализацията на идеите ви, но вие можете да намерите изход от затрудненията, ако сте решили да изпълните свой делови план. Едни Деви ще намерят силен покровител, други ще овладеят критичността си към партньори и колеги, не им трябва да усложняват нещата. Има кандидати за любовни авантюри, а не е време обвързаните да флиртуват.

 

 

VezniВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Сега Стрелци ви внушават да се държите на по-заден план пред колеги и партньори, но вие гоните кариера и едва ли ще слушате. Везните са известни с такта и дипломатичността си, да не ги забравят, иначе сами ще си навлекат неприятности и огорчения. Спазвайте предварителните уговорки и своята програма, важи и за финанси, време е за ремонти и вложения, не за друг харч.

 

 

SkorpionСКОРПИОН (23.10 - 21.11)
В четвъртък внушавате и на Лъвове да бъдат отстъпчиви с околните, както ви подсказват Раци, не е време за разправии с колеги и близки. Група Скорпиони са в по-уязвима позиция, не са и съвсем наясно с делови проблеми, не е време да си създават врагове. В обкръжението ви има хора, които ви симпатизират и ще ви помогнат, дами го правят с финес. Вероятно е да обедините сили за дела.

 

 

StrelecСТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Този четвъртък трябва да прокарвате много гъвкаво идеите си за промени в деловата сфера, едва ли ще убедите амбициозни Везни да ви следват. Някои Стрелци подочуват разни неща за бъдещето на екипа, да не се поддават на тези слухове, а да се допитат до сигурни хора, достоверната информация е важна. В работата упорствате, сякаш сте се готвили да борите точно сегашните пречки.

 

 

KozirogКОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Четвъртък изправя и вас пред разни финансови и професионални трудности, но вие имате план за работа и ще се справите със ситуацията. Още по-хубаво е, че Козирозите могат да помогнат на по-млади и неопитни колеги, пък и да посъветват близки как да отстранят проблеми в своята дейност. Държите на принципи и това увеличава тежестта на мнението ви. Дайте си малко отдих.

 

 

VodoleiВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В четвъртък трябва да внушавате и на Близнаци първо да приключат по-отдавнашни задачи, иначе ще стават тежест за работата. Водолеите ще засилят и самовзискателността, проблемите в екипа не са главно от пропуски на други и не се оправят на думи. Влияете и на околните да са дисциплинирани, да държат на качество. Получавате подкрепа от семейството, мнозина се издигат.

 

 

RibiРИБИ (20.02 – 20.03)
Стремите се към самостоятелна изява, а трябва да отделяте доста време и за услуги на близки и познати. Дамите са незаменима подкрепа за родата. При Рибите влиянието се задържа до края на ноември, да не говорят много за планове, а с финансите си да бъдат бдителни. Пестеливи сте, но не отивайте в крайности и не се мъчете да печелите на чужд гръб. Важно е да избегнете яд.

коментирай

Коментари (0)

Все още няма коментари към тази новина. Бъди първи!

Име:
Мнение:
Попълнете текста от картинката:
captcha

Спорт

Пенев ще сваля Боби Михайлов

Свят

План за €315 млрд. ще изстреля Европа напред

Спорт

Гришо без конкуренция за "Спортист на годината"

Спорт

Рекорд! Меси е голмайстор №1 в Шампионската лига

Последно обновяване 26 ноември, 2014 19:19 ч.

Development PIMDESIGN