Въоръжен нахлу при новинарите в холандска телевизия
Цените на петрола леко се увеличиха
Виетнам спаси от тигана 3 тона живи котки
Къде съм ? Начало / Хороскоп

Хороскоп за 30 януари от Антония Мечкова

7:56, 29 януари 2015 1026 0 коментар

Телци и Скорпиони се съсредоточават в свои дела, Близнаци и Деви да не спорят

Хороскоп за 30 януари от Антония Мечкова

 

OvenОВЕН (21.03 – 19.04)
В петък се настройвате за упорита работа, някои доста сполучливо се вписват в плановете на влиятелни личности за доходни начинания. Овните да търсят съмишленици, но да не залагат на задкулисни уговорки, сега искреността и яснотата носят по-големи дивиденти. Има и хора, които бързо ще оценят вашия професионализъм и ще искат партньорството ви да стане постоянно.

 

TelecТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Петък носи доста делови трудности и затова като Скорпиони трябва да се съсредоточите в делата си. Някои Телци са готови да упорстват до крайност, но инатът няма да е от голяма полза, да обмислят пак подхода си, да привлекат помощници. Не поставяйте на първо място въпроса за печалбите, не е време за претенции, за усложняване на отношенията в кръга ви. Вечерта си дайте отдих.

 

BliznaciБЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В петък по примера на Деви се пазете от спорове с хора, които обикновено ви подкрепят. Едни Близнаци са много критични към колеги и подчинени, но и те не са перфектни в работата. Други са инициатори на нови начинания и искат да се облажат зад гърба на останалите в екипа, няма да стане. Претегляйте много точно ефекта от постъпките си, уж дребни грешки ще носят голям яд.

 

RakРАК (21.06 – 21.07)
Работната седмица изтича, колкото и да сте уморени отделете време за срещи с познати и роднини. Особено по линия на вторите група Раци ще имат голяма подкрепа за по-нататъшни делови начинания, но едва ли ще разкриват пред колеги и шефове кои са всичките им закрилници. Дамите държат много на семейните задължения, ала това не бива да нагорещява домашната атмосфера.

 

LuvЛЪВ (22.07 – 22.08)
Изтича напрегната делова седмица, не се мъчете набързо да приключите всички делови проблеми. Идеите ви не са лоши, обаче припряността може да доведе проблеми, с които после да се мъчите по-дълго. Лъвовете сега да бъдат и колкото се може до-търпеливи и любезни с колеги, партньори и близки, помощта им е нужна, от тях зависи как ще организират съвместните усилия.

 

DevaДЕВА (23.08 – 22.09)
В петък внушавайте и на Близнаци да не превръщат досегашни съмишленици в опоненти. Девите са по-прагматични, да преценят с какво могат и трябва да се хванат днес, някои планове очевидно трябва да почакат, за да бъдат изпълнени както следва. Група от знака са нетърпеливи, готови да рискуват, но сега това не обещава печалби. Бъдете умерени, понеже и финансите ви не са най-добри.

 

VezniВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Още от понеделник трябваше да следвате чужди идеи и претенции, нещата вече придобиват по-ясен и приемлив вид. Везните са събрали информация, ориентират точно начинанията, ако се интересуват от изкачване в йерархията – ще имат и такъв шанс. Шефове са оценили вашият професионализъм и организаторски умения, принципност и такт, ще ви възлагат интересни дела.

 

SkorpionСКОРПИОН (23.10 - 21.11)
Труден петък, като Телците трябва да си гоните ангажиментите, а обясненията и укорите към околните да оставите за друг път. Група Скорпиони биха искали да изяснят стари неразбирателства с колеги и близки, обаче още не е моментът, да обмислят по-задълбочено позицията си, идеите за начинания. Трябва малко да отложите пътувания, но задачите и посоката вече сте си набелязали точно.

 

StrelecСТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Хубав финал на деловата седмица, стига да не се амбицирате да гоните твърде високи цели. Стрелците да заложат на по-рутинни или отдавна уговорени задачи, бързо ще привличат съмишленици, услугите от колеги, познати, съседи няма да закъсняват. Вечерта е за отдих вкъщи, дамите да се съобразяват главно с планове и желания на своята половинка. Финансите ви растат, ала по-бавно.

 

KozirogКОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Напрегнат петък, деловите задачи не са малко, но по-изнервящо е, че колеги, партньори и познати си правят сметката да лежат на ваш гръб. Доста Козирози също си гледат интереса, ще се насочат към самостоятелни задачи, чрез тях по-бързо ще направят впечатление на нови шефове и клиенти като организатори и майстори в занаята. Вечерта е за купони, и там можете да намерите съюзници.

 

VodoleiВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В петък не бързате много в работата, старите проблеми не са забравени още, а някогашни опоненти и недоброжелатели вече се мъчат да спечелят доверието ви. Водолеите дискретно ще се дистанцират от такива хора, има куп неща, които тихо и кротко могат да свършат сами. Тези дела също са важни и спешни, оказва се, че ви проправят път напред в кариерата. Сполуката радва.

 

RibiРИБИ (20.02 – 20.03)
Петък е напрегнат, задачите са много, а колкото и добри професионалисти да сте – все има нещо, в което можете да се усъвършенствате, да добавите нови познания. Рибите не изпускат такива шансове, ала ще бъде още по-хубаво, ако помагат на колеги и познати да развиват уменията си. Някои вероятно се сещат и за близки, които тях са подкрепяли. Вечерта си дайте отдих, повеселете се...

коментирай

Коментари (0)

Все още няма коментари към тази новина. Бъди първи!

Име:
Мнение:
Попълнете текста от картинката:
captcha

Икономика

Гражданите питат лично Павлова за санирането

Свят

Горбачов предупреди за война между Русия и САЩ

Свят

Пхенян изнудвал Сеул за ориз и тор, за да започне мирни преговори

България

Плащат специализацията на 400 млади лекари

Последно обновяване 29 януари, 2015 22:58 ч.

Development PIMDESIGN