Депутатите заседават извънредно на 4 август
Депутатите актуализираха държавния бюджет на първо четене
Стресът е сред основните причини за импотентността
Къде съм ? Начало / Хороскоп

Хороскоп за 30 юли от Антония Мечкова

8:17, 29 юли 2014 901 0 коментар

Раци и Риби разчитат на партньори, Скорпиони и Стрелци помагат на мнозина

 

 

 

OvenОВЕН (21.03 – 19.04)
В сряда не споделяте деловите си трудности, наистина трябва да задълбаете в задачите си. При някои Овни е вероятно да се наложи непредвидено пътуване, други бавно уговарят съдействие от влиятелни личности. Не се отказвайте от идеите си, стъписване и бездействие сега биха се отразили на професионалния ви имидж. Споразумения за временни съюзи и малък наглед успех са от полза.

 

 

TelecТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Чувстват се влияния от понеделник, не сте склонни да говорите много за свои делови проблеми. При Телците настроението се задържа и в следващите дни, да не бързат със самостоятелни начинания, макар че имат идеи. Ще им дойде време, а сега наблегнете на сътрудничество с колеги и познати, работата е резултатна, разкрива ви все по-добри възможности и укрепвате важни връзки.

 

 

BliznaciБЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В сряда вие и Стрелци правите много за околните и общуването ви зарежда с настроение. Група Близнаци получават покани за по-сериозни професионални изяви, влиятелни хора са оценили старанието им, придобитите професионални умения. Други разширяват властта си в екипа, и в бъдеще не бива да командват колеги и приятели, те са им най-верни съмишленици за доходните начинания.

 

 

RakРАК (21.06 – 21.07)
Тази сряда вие и Риби следва да заложите на равностойно сътрудничество в работата, задачите са доста и има риск от преумора. Някои Раци май смятат, че нещата ще се редят от само себе си. Наистина шансът ви помага, но и вие потърсете съвети от по-опитни близки и планирайте дейността така, че да не пилеете средства и енергия. Палите и другите с идеи, ала е важен реализмът.

 

 

LuvЛЪВ (22.07 – 22.08)
Сега сте готови да упорствате по нови делови проекти, но може да се случи така, че да ги задействате чак в началото на следващата седмица. Лъвовете обаче имат хубави условия за реализация на смели идеи, за кариера и печалби. Ако сте имали проблеми с тонуса или сте били в отпуск, днес се вижда: във форма сте. Дамите се стремят към постове, дали това няма да ги ощети лично...

 

 

DevaДЕВА (23.08 – 22.09)
Още се чувстват влияния от уикенда, стремите се към самостоятелни изяви. Част от Девите имат добри идеи за дейност, споделили са ги пред познати. Другите уж се въодушевяват за работа, ала повече приказват, не са достатъчно организирани. Заемете се с формиране на екип, подтиквайте към бдителност, пред начинанията ще има и доста пречки. И да загубите сега, после печелите.

 

 

VezniВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Тази сряда делата ви са на път или ви срещат с много нови хора, бъдете по-внимателни, за да не се ощетите. Везните са очарователни и бързо печелят симпатии, привличат евентуални партньори. Преценявайте сериозно кандидатите за съвместна дейност, не са ли компетентни и организирани, и вашата работа ще страда. Влиятелни личности ви харесват и ви подкрепят.

 

 

SkorpionСКОРПИОН (23.10 - 21.11)
В сряда вие и Стрелци поемате голяма част от грижите и ангажиментите на обкръжението си, на моменти май се претоварвате. Е, Скорпионите ще отдъхнат, ще се възстановят, но да не допускат песимистични мисли. Дори сега да давате повече на околните, отколкото ви връщат, скоро нещата ще се променят, особено близките ви са наясно колко много обич и грижи ви дължат.

 

 

StrelecСТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Тази сряда някои като Скорпиони посвещават много време и енергия за уреждане на чужди проблеми. Стрелците като Близнаците се радват на възможността да помогнат и окуражат. Умението да съпреживявате грижи и радости ви свързва с нови партньори за бизнес, личните ви начинания тръгват на печалба, ласкае ви обществено признание. Ако имате по-мащабни идеи, задействайте ги днес.

 

 

KozirogКОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Днес Водолеи ви карат да поемате повече задачи, но вие внимавате с нови партньори и финанси и не бързате. Козирозите наистина трябва да избягват бизнес авантюри, сътрудниците им може да ги подведат, да ги разочароват. Упорствате в работата и преживявате болезнено безотговорно поведение, така че щадете сили и нерви. Дамите да избягват флиртове, изборът не е най-добър.

 

 

VodoleiВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Сега имате куп задачи, а и домашни грижи, но от близки Козирози не искайте да действат всеотдайно като вас. Вечерта Водолеите да отделят време за отдих и анализи, свършеното в сряда е важно за печалбите и кариерата им, трябва да си набележат план за следващите дни. Шефовете оценяват приноса и уменията ви, ще има някакво признание. Възможни са издигане и нарастване на дохода.

 

 

RibiРИБИ (20.02 – 20.03)
В сряда вие и Раци трябва да поискате съдействие от колеги и партньори, ваши близки разчитат на помощ. Рибите ще се справят с многото задачи и проблеми, но първо да се съсредоточат – има риск да им хрумнат чудесни идеи, но да не се хванат с осъществяване на най-добрите. Ако наскоро сте имали по-големи трудности, резултатът вече е завиден, обединете с новия план верни приятели.

коментирай

Коментари (0)

Все още няма коментари към тази новина. Бъди първи!

Име:
Мнение:
Попълнете текста от картинката:
captcha

Спорт

Стойчо Младенов: Аз съм виновен за "Зимбру"

България

Болниците нямат кадри, за да разкрият свой ТЕЛК

Икономика

"Южен поток” не влияе на екологията

България

Съпричастни роми блокираха влака за Перник

Последно обновяване 29 юли, 2014 21:09 ч.

Development PIMDESIGN