Лесбос - островът на узото и божествената Сафо
"Две праскови посях", но цяло лято ще ям от тях
Четиво за заклети цветари
Къде съм ? Начало /

Хороскоп за 31 юли от Антония Мечкова

Телци и Водолеи сядат на маса, Раци, Лъвове и Козирози да не спорят

6:41, 30 юли 2015 1556 0 коментар


 

OvenОВЕН (21.03 – 19.04)
Изпращате юли с доста проблеми, но и с удовлетворението, че се справяте добре и в деловата сфера, и вкъщи. Група Овни все пак да засилят вниманието си към по-възрастни близки, другите трябва да бъдат окуражавани по-често, ако грешат – да им се прощава. В бизнеса е различно, там се пазите от интриги, съперници биха искали да ви отнемат предимства, а и да ви махнат от пътя си.

 

TelecТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В петък вие и Деви трябва да бъдете пестеливи, а и да не бързате за сключване на нови партньорства и договори. Телците и Водолеите сега имат и светски ангажименти, на маса също споделят грижи, ала да не допускат интриги. Влиянията се задържат и през първите дни на август, разочарованията се обръщат във ваша полза, бързо ще забравите некоректните и техните номера.

 

BliznaciБЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Петък ви настройва да критикувате, по-добре избягайте някъде далече от делови проблеми, отдъхнете. Влиянието се задържа и в началото на август, доста Близнаци имат да изясняват отношения с приятели. Не позволявате да ви налагат планове, имате свои и сте сигурни, че ще успеете. С такт ще накарате и други хора в кръга си да подкрепят вашите идеи, и временни съюзи са полезни.

 

RakРАК (21.06 – 21.07)
В края на юли вие, Лъвове и Козирози се пазите от спорове в близкото си обкръжение, хора, които обикновено ви подкрепят, сега май не са доволни от вас. Някои Раци действат с доста високо самочувствие, знания не им липсват, но техниката изисква много по-голяма бдителност. Втори имат добри идеи, а току се колебаят в работата. Обстоятелствата няма да чакат да се намъдрувате.

 

LuvЛЪВ (22.07 – 22.08)
Приключвате юли като Раци и Козирози, има доста проблеми, но не бива да започвате спорове с колеги и близки, които винаги ви подкрепят. При Лъвовете тази опасност даже се усилва до вторник, а пречките трябва да ги накарат да мислят по-позитивно, да си спомнят и минали грешки, и чуждо съдействие. И вие имате щедро сърце и днес някогашни добрини ви се връщат.

 

DevaДЕВА (23.08 – 22.09)
В края на деловата седмица като Телци трябва да бъдете много внимателни по финансови въпроси и при създаване на бизнес партньорства, да не се окажете ощетени. Девите са аналитични и точно ще оценят нещата, на някои околни наистина следва да помагат повече, шансът ще им върне добрините. Други хитруват, молят за услуги и ви прехвърлят тежки дела, то си е за тяхна сметка.

 

VezniВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Като в сряда трябва да действате по-внимателно по задачите си, а ако имате планирано пътуване, отпуск – да поотложите. Вероятно и Риби ще ви съветват така. Само че сега група Везни не се вслушват в чуждо мнение, даже да е на опитни професионалисти. Рисковете не са препоръчителни, може да допуснете детински грешки, но от несполука боли, начинанията е по-сигурно да почакат.

 

SkorpionСКОРПИОН (23.10 - 21.11)
За петък имате доста делови и домашни задачи, упорствайте до приключване поне на по-важните. Някои Скорпиони се изкушават да печелят зад гърба на колеги и партньори, да си уреждат бърза кариера. Така ще сгрешите, нали се казва, че дружбата си е дружба, а сиренето е с пари. Бъдете точни и с близки, ако искате и занапред да ви подкрепят, чертаете си по-смели планове за изява.

 

StrelecСТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Изпращате юли с добра равносметка. Ако сте в отпуск, вероятно ще срещнете интересни хора, ще ви подскажат хубави идеи за изява и печалби, може да ви въведат в нови кръгове. Стрелците ще съумеят да осребрят запознанствата и без да влизат в задкулисни игри или да правят сметки зад гърба на колеги и приятели. Не подценявайте чуждия труд и знания, може да ви потрябва помощ.

 

KozirogКОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В петък Раци подтикват вас и Лъвове да избягвате спорове с партньори, съмишленици, близки. Много Козирози получават чудесни условия за изява и печалби, но се изисква болезнено преустройство на екипа, решенията не са лесни. Е, с такт и разум ще прокарате своите идеи, ще подканяте останалите да разчитат на вас, да вярват в шанса си. Вечерта се почерпете, но да бъде с мяра.

 

VodoleiВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В края на юли вие и Телци имате покани за купони или посрещате гости, но дали ще споделяте проблемите си в компания. По-вероятно не, но пък гледате да съчетавате работа и развлечения така, че никое да не страда заради другото. На път уреждате и служебни, и домашни неща, но ще опознаете и нови краища и хора. Водолеи отпускари пък се хващат с творчески идеи според своето хоби.

 

RibiРИБИ (20.02 – 20.03)
Уморителен край на месеца, гледате да приключите задачи, а и ще внушавате на Везни да отложат командировки, екскурзии. И вие трябва да чакате с ваканции. Някои Риби да търсят сътрудници, още понеделник ще им покаже: ориентирали са се точно кой колега какво може и знае, що за човек е. Между мнозина избирате подходящите за екип и се оправяте в най-трудни ситуации.

коментирай

Коментари (0)

Все още няма коментари към тази новина. Бъди първи!

Име:
Мнение:
Попълнете текста от картинката:
captcha

България

Изправят Огнян Донев пред съда за данъчни престъпления

България

Обвинителен акт срещу Огнян Донев и Борис Борисов за данъчни престъпления

Икономика

Над 100 самозванци дебнат от спасителните постове

Спорт

Лендъл е големият шанс за Григор Димитров

Последно обновяване 31 юли, 2015 10:14 ч.

Development PIMDESIGN