"Литекс" с хикс във Варна, чайки хапват на терена
"А" група, XXIV кръг

"А" група, XXIV кръг

16:49, 18 април
Агитките отложиха празничното меле
Къде съм ? Начало / Долче вита / Фреш

И спермата била суперхрана

8:00, 07 юни 2013 1810 2 коментарa
Само за истински ценители - един от пудингите в книгата "Естествен урожай: сборник с рецепти на базата на семенна течност".

Мъжкият еякулат замества протеиновия шейк

Множество видове в природата консумират семенна течност заради невероятните й ползи за здравето, но и човешката сперма може да се използва като суперхрана, твърди изследване, публикувано в специализираното издание „Байолъджи летърс”.

В него се изтъква неподозираният имуностимулиращ потенциал на мъжкия еякулат, в който са включени фруктоза, захар, вода, аскорбинова киселина (витамин С), лимонена киселина, ензими, белтъчини, цинк и др. – или почти цялото съдържание на протеиновите шейкове, които се продават в търговската мрежа.

Наред с недоказания си подмладяващ ефект спермата може да се причисли към групата на суперхраните, тъй като отговаря на няколко важни условия – да съдържа в сравнително малък обем много хранителни вещества с високо качество, да бъде в естествен вид, а не преработена, да е изключително усвоима от организма на човека, без да го натоварва допълнително, да се отличава с редица ползи и положителни ефекти.

В природата големи почитателки на естествените белтъчини от партньорите си са женските калмари, трупните мухи, някои видове пиявици и пр., които поглъщат толкова голямо количество сперматозоиди, че сякаш това е основната им храна.

Изследването, с ръководител Бенджамин Уиджнър, учен от австралийския университет Монаш, проследява за първи път използването на хранителните вещества в спермата.

За онези, които не са готови да консумират въпросната суперамброзия в суров вид, също има решение. По-рано тази година беше представена книгата: „Спермология: Семенният наръчник на бармана”. В томчето Пол „Фоти” Фотенхауър предлага различни варианти да се насладите на семенната течност. Сред хитовите рецепти са коктейли с „изкусителни” названия като „Мачо мохито”, „Малко по-солен хайвер” и „Шприц шот на Галиано”.

Това е идейното продължение на дебюта му като автор "Естествен урожай: сборник с рецепти на базата на семенна течност". В него Фотенхауър твърди, че изтънченият вкус на спермата може да се сравнява по сложност с този на вината и сирената.

Изданията са абсолютно задължителни за феновете на естествените сокове, които не се притесняват да ги смесват с екзотични нектари и редки алкохолни вкусове. В книгите са включени и ценни съвети за съхранението и подобряването на вкуса на свежата продукция.

Етикети:
коментирай

Коментари (2)

 • 002
  -2 / 6
  много проблеми правят 07-06-13 11:14ч
  има и проблем мъже консуматори на мъжка сперма през устата или през ануса имат специфична пробиваща дезинформационна система която лъже природата д а ги тласка на високи постове
 • 001
  -15 / 19
  много ценят сперма от влюбени в тях 07-06-13 08:09ч
  на фона на нарочно разширявана СПИН пандемия/чрез нарочно произвеждани под супер контрол млечни и месни продукти и последвало следене през холограми на жертвите консуматори..
  Има много лечителки които като с е нахранят с мъжка сперма вкл от консуматори още
Име:
Мнение:
Попълнете текста от картинката:
captcha

Култура

Маркес си отиде с дъжд като в Макондо

Свят

Най-откачените университетски традиции

България

Движим се в две ленти по "Хемус" по празниците

България

Къде ще бъдат камерите в почивните дни

Партньори: Slava.bg |  Намери и купи |  Имоти |  Работа |  Автомобили |  bgstuff.net |  Хамали

Последно обновяване 18 април, 2014 17:01 ч.

Development PIMDESIGN