Определиха датата за следващите Оскари
20 лодки изгоряха в Пловдив
Четирима виновни за мелето в Бургас
Къде съм ? Начало /

Мерилин Монро в кухнята на "Бон апети"

Лора и Стоян представят рецептите на звездите

13:27, 13 юли 2011 3944 0 коментар
Стоян
01/03

Умеела ли е Мерилин Монро да готви, каква рецепта публикува съпругата на кандидат-президента Джон Кенеди по време на предизборната му кампания, какво е приготвяла Мария Калас на яхтата на Онасис. Това са само част от отговорите, които дава тази седмица „Бон апети”. В кухнята на предаването се готви още по рецепти на Джордж Клуни, Гуинет Полтроу, Майкъл Джексън, Джорджо Армани…

Рецептите на звездите са любопитни поради няколко причини: от една страна, за много хора е интересно да разберат дали и какво готвят. В същото време съществува предубеждението, че техните рецепти са странни, скъпи, непостижими, а всъщност те не се различават особено от тази на обикновените хора. Лора и Стоян са подбрали лесно изпълними и интересни рецепти, някои от които издават много за техните „автори”.

Между 11 и 15 юли зрителите ще разберат кои от тях действително са кулинари, кои рецепти са част от имиджови кампании, за кои звезди готвенето е допълнителен бизнес. В края на седмицата зрителите ще имат девет изпробвани и коментирани рецепти, които могат да включат в менюто си.

Когато става въпрос за звезди и храна, неминуемо се промъква и темата за хранителните режими. Едно от предаванията през седмицата е посветено на холивудските диети. В стила на добрия професионализъм Лора и Стоян са поканили експерт по темата, който ще даде изключително компетентна и полезна информация по въпроса.

Ето и не толкова популярни факти: Гуинет Полтроу полага усилия името й да се свързва с кулинарията и със сигурност има отношение към добрата храна. Великата оперна дива Мария Калас е обичала да експериментира в кухнята. Джорджо Армани е първият италиански дизайнер, който влиза в кулинарния бизнес. След него това правят и други звезди на модния небосклон. Мерилин Монро определено е имала отношение към готвенето.

коментирай

Коментари (0)

Все още няма коментари към тази новина. Бъди първи!

Име:
Мнение:
Попълнете текста от картинката:
captcha

Долче вита

Тати продаде App за $54 млн. и приключението продължава

Свят

Изчислиха кой колко не е спал след референдума

Спорт

Левски заплаши да напусне първенството

Спорт

Изтече снимка на Citroen C3

Последно обновяване 1 юли, 2016 11:53 ч.

Development PIMDESIGN