Порои отнесоха мост в Пловдивско, пожарникари вадят коли във Враца
Силна буря причини щети в Родопската яка
Почина акад. Кирил Василев
Къде съм ? Начало / Долче вита / Фреш

Мерилин Монро в кухнята на "Бон апети"

13:27, 13 юли 2011 1585 0 коментар
Стоян
01/03

Лора и Стоян представят рецептите на звездите

Умеела ли е Мерилин Монро да готви, каква рецепта публикува съпругата на кандидат-президента Джон Кенеди по време на предизборната му кампания, какво е приготвяла Мария Калас на яхтата на Онасис. Това са само част от отговорите, които дава тази седмица „Бон апети”. В кухнята на предаването се готви още по рецепти на Джордж Клуни, Гуинет Полтроу, Майкъл Джексън, Джорджо Армани…

Рецептите на звездите са любопитни поради няколко причини: от една страна, за много хора е интересно да разберат дали и какво готвят. В същото време съществува предубеждението, че техните рецепти са странни, скъпи, непостижими, а всъщност те не се различават особено от тази на обикновените хора. Лора и Стоян са подбрали лесно изпълними и интересни рецепти, някои от които издават много за техните „автори”.

Между 11 и 15 юли зрителите ще разберат кои от тях действително са кулинари, кои рецепти са част от имиджови кампании, за кои звезди готвенето е допълнителен бизнес. В края на седмицата зрителите ще имат девет изпробвани и коментирани рецепти, които могат да включат в менюто си.

Когато става въпрос за звезди и храна, неминуемо се промъква и темата за хранителните режими. Едно от предаванията през седмицата е посветено на холивудските диети. В стила на добрия професионализъм Лора и Стоян са поканили експерт по темата, който ще даде изключително компетентна и полезна информация по въпроса.

Ето и не толкова популярни факти: Гуинет Полтроу полага усилия името й да се свързва с кулинарията и със сигурност има отношение към добрата храна. Великата оперна дива Мария Калас е обичала да експериментира в кухнята. Джорджо Армани е първият италиански дизайнер, който влиза в кулинарния бизнес. След него това правят и други звезди на модния небосклон. Мерилин Монро определено е имала отношение към готвенето.

коментирай

Коментари (0)

Все още няма коментари към тази новина. Бъди първи!

Име:
Мнение:
Попълнете текста от картинката:
captcha

България

Търсят реанимобил за недоносени бебета

България

Наши ученици със сребро от Азиатската математическа олимпиада

Икономика

Дъждът и цените гонят чужденците от морето

Свят

Старци разбойници крадат виагра

Партньори: Slava.bg |  Онлайн книжарница |  Имоти |  Работа |  Автомобили |  bgstuff.net |  Хамали

Последно обновяване 31 юли, 2014 21:18 ч.

Development PIMDESIGN