Ръчно направенитее стоки превземат пазара
Спряха нелегален внос на 22 тона черен дроб от Италия
Суфле с авокадо
Къде съм ? Начало /

Нови допълнителни пакети за мобилен интернет GOWEB ТURBO от "Глобул"

11:11, 22 март 2012 3191 0 коментар

Oт 23 март клиентите на абонаментните програми за мобилен интернет на "Глобул" и на тарифите на оператора с включен интернет трафик вече могат да се възползват от допълнителните пакети GoWeb Turbo, които позволяват добавянето на допълнителни МВ трафик на максимална скорост.

Услугата е уникална за българския пазар, като дава възможност на потребителите да използват допълнителен трафик на максимално достижима скорост според текущите им нужди директно през мобилния си телефон или лаптоп, без да променят основния си абонаментен план.

Допълнителните пакети GoWeb Turbo са валидни за физически лица, клиенти на абонаментни програми за мобилен интернет GoWeb Start, всички видове GoWeb Unlimited и GoWeb Generation, както и за абонатите на всички тарифи GLOBUL Web&Talk, Generation GLOBUL и GLOBUL United.

След изчерпването на включените в абонаментния план МВ на максимална скорост, потребителите се пренасочват към специална интернет страница, където са посочени съвместимите с техния тарифен план допълнителни пакети GoWeb Turbo.

Активирането на такъв пакет е възможно единствено чрез тази страница. Ако абонатът не желае да закупи пакет GoWeb Turbo, може да избере опцията "Продължи на ниска скорост".
 
Страницата е достъпна по всяко време и предоставя възможност за активиране на пакет GoWeb Turbo, актуална информация за текущото потребление от включените в абонаментния план MB или от активен GoWeb Turbo пакет и история на последните 20 поръчани GoWeb Turbo пакети.

За клиентите на програмите за мобилен интернет GoWeb Start, GoWeb Unlimited и GoWeb Generation, "Глобул" предлага допълнителните пакети GoWeb Turbo S и GoWeb Turbo M. Пакетът GoWeb Turbo S предлага от 250 до 5000 допълнителни МВ на максимална скорост, в зависимост от действащия абонаментен план на клиента, на цена от 3,90 лева на пакет. Пакетът GoWeb Turbo M предлага от 500 до 10 000 допълнителни МВ на максимална скорост на цена от 6,90 лева.

Абонатите на тарифните планове GLOBUL Web&Talk и GLOBUL United могат да добавят допълнителен пакет GoWeb Turbo от 100 до 200 МВ на цена 1,50 лева, в зависимост от действащия тарифен план на клиента, а клиентите на Generation GLOBUL могат да добавят пакет GoWeb Turbo от 100 МВ на цена от само 1 лев.    

Активираният допълнителен пакет е валиден до датата на фактуриране, в зависимост от договора на абоната или до изчерпване на включените МВ интернет трафик на максимална скорост, като няма ограничение колко пакета GoWeb Turbo може да активира абонатът в рамките на един отчетен период. След изчерпване на включените MB в пакет GoWeb Turbo скоростта на пренос на данни се намалява според условията на използвания абонаментен план.

коментирай

Коментари (0)

Все още няма коментари към тази новина. Бъди първи!

Име:
Мнение:
Попълнете текста от картинката:
captcha

Икономика

Спряха нелегален внос на 22 тона черен дроб от Италия

Спорт

МОК допусна Русия до участие в Рио 2016

Свят

Температурен рекорд: Измериха 54 градуса в Кувейт

Долче вита

Проституцията с миски и моделки процъфтява

Последно обновяване 25 юли, 2016 12:26 ч.

Development PIMDESIGN