Агент на МИ състави йерархия на конспирацията

300 личности и организации правят ново световно правителство

Съществува ли тотален заговор, който цели създаването на нов световен ред? Открай време човечеството е обзето от съмнения за някаква голяма конспирация, за организирана схема, в която невидими кукловоди дърпат конците на събитията, а обикновеният човек е само марионетка, която се подчинява на тази силна и невидима власт.

В модерния 21-и век подобни теории намират все по-плодородна почва за развитие. Кой по-добре от един агент на британските служби за сигурност, обиколил целия свят и осигурил си достъп до стотици секретни документи, би могъл да даде отговор на въпроса съществува ли световна конспирация? В книгата си „Комитетът 300.

Йерархия на конспирацията“ д-р Джон Коулман не само, че ни убеждава в съществуването на подобна конспирация, но и за първи път построява нейната йерархия. Той назовава поименно имената на 300 лица и организации, които режисират всичко случващо се около нас. Заради дързостта си да разкрие най-дълбоко пазената тайна в света, анализаторът на международни отношения Коулман и семейството му са подложени на невероятен психически и физически тормоз и получават множество смъртни заплахи.

Прочитайки книгата на агента на МИ 6, читателите сами ще решат дали да повярват в силата на „Комитетът 300“, който според автора е причина за всички политически събития, икономически отношения, религиозните конфликти по света. Той говори дори за „тайно световно правителство“ на най-високо ниво.

„Паралелното тайно правителство на най-високо ниво не действа от влажни мазета и тайни подземия, а се показва пред очите на всички и се е разположило в Белия дом, Конгреса, „Даунинг стрийт“ 10 и в британския парламент. То е като онези чудовища и умишлено смразяващи кръвта филми за чудовища, които се появяват с изкривени черти, дълги коси и още по-дълги зъби, ръмжат и пръскат слюнки на всички страни. Тези филми са за отвличане на вниманието. ИСТИНСКИТЕ ЧУДОВИЩА са облечени в делови костюми и отиват на работа на Капитолийския хълм с лимузини.

Тези хора са ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ. Те са слугите на Световното правителство и Новия световен ред. Подобно на насилник, който спира колата си и предлага на жертвата си да я закара, външно ТОЙ НЕ ПРИЛИЧА на чудовище, каквото е всъщност. Ако изглежда така, набелязаната жертва ще се разкрещи от ужас и ще избяга. Същото важи и за правителството на всички нива. Президентът Буш НЕ ПРИЛИЧА на чудовище, но не се заблуждавайте от външността му. Той е такова ЧУДОВИЩЕ като страшилищата от филмите на ужасите“.

Следва пример за това как именно Буш заповядва зверското убийство на 150 000 иракски войници и то съгласувайки действията си с принципите на Женевската конвенция. Вечната тема за световен заговор, в основата на който са евреите, също намира потвърждение в изследването. Така например Джон Коулман твърди, че „Комитет 300“ изпратил в Полша икономиста Джефри Сакс, който да превърне страната от роб на СССР в роб на САЩ. Главна роля в този процес изиграл членът на профсъюза „Солидарност“ Збигнев Бжежински, член на „Комитет 300“.

Според Коулман „Солидарност“ не е никакво профсъюзно движение, а политическа организация с конкретна цел. Зад нея стоят потомци на болшевики от Одеса, които са подкрепяни от американските средства за масово осведомяване.

Друга теория на Коулман гласи, че именно британците от МИ 6 са виновни за конфликтите в Близкия изток, като по поръчка на „Комитет 300“ обединяват трите крила на израелските тайни служби и обучават членовете им. Съществува група към МИ 6, наречена „Момчетата“, която е отговорна за убийствата на всички еврейски врагове.

Именно „Момчетата“ стоят зад покушенията на водачите на Организацията за освобождение на Палестина и отвличат нацисткия лидер от Гестапо Адолф Ахман. По-шокиращото обаче е, че МОСАД знае и всичко за живота на всеки редови американец, без той дори да подозира за това, казва Джон Коулман. Според него Джон Кенеди надушил именно опитите на тайните служби да контролират САЩ и затова бил публично екзекутиран пред очите на целия американски народ.

Джон Коулман е убеден, че историите за Джеймс Бонд не са случайно измислени и че те целят да отвлекат вниманието на хората от реално случващото се. В тази машина е впрегнат целият Холивуд. (Изд. „Ера“)

Минали и настоящи членове на „Комитет 300“
Личности
Херцог Алба, Вили Бранд, Уорън Бъфет, Джордж Буш, Лорд Карингтън, Уинстън Чърчил, Дюпон, Джон Форбс, Джордж Лойд, Хаакон, крал на Норвегия, Нейно Величество кралица Елизабет II, Олдъс Хъксли, Хенри Кисинджър, Франсоа Митеран, Дж. П. Морган, принц Рение, Тед Търнър, Ханс Ван ден Брук и др.

Организации
„Американци за безопасен Израел“, „Бритиш петролиум“, Съвет за международни отношения, Ню Йорк, Международен институт за стратегически изследвания, фондация „Южна Африка“, Социалистически интернационал, „Роял Дъч Шел“, „Кръглата маса“, Комисия „Уотъргейт“, „Всемирното масонство“, „Всемирният ционизъм“, „Трилатералната комисия, Клуб на атеистите, Орден „Череп и кости“, Египетско изследователско дружество, Станфордския изследователски институт, Военновъздушните сили на САЩ, Американския Червен кръст, Компания „Фолксваген“ и др.

Целите на конспираторите

Според д-р Коулман целите на тази могъща организация включват:
• Установяване на единно световно правителство – Нов световен ред с обединена църква и парична система под тяхно ръководство.
• Пълно разрушение на националното самосъзнание и националното достойнство.
• Разрушение на религиите и особено християнството с едно единствено изключение – създадената от тях църква, спомената по-горе.
• Контрол върху всеки човек чрез използване на средства за манипулиране на съзнанието.
• Прекратяване на индустриалното развитие и производството на електроенергия от ядрени централи. Изключение правят компютърната индустрия и сферата на услугите.
• Легализация на наркотиците и порнографията.
• Намаляване на населението на големите градове по пробния сценарий, отработен от режима на Пол Пот в Камбоджа.
• Прекратяване на всякаква научноизследователска работа с изключение на онази, която Комитет 300 смята за полезна. Основните усилия са насочени против използването на ядрената енергия за мирни цели.
• Чрез ограничени войни в развитите страни, а в страните от Третия свят чрез глад и болести, да се осъществи унищожението на три милиарда души – онези, които те наричат „безполезни консуматори”.
• Отслабване на моралния дух и деморализиране на работническата класа чрез създаването на масова безработица.