Ангелкова: Познавам Живко Коцев по-малко от година

„Познавам г-н Живко Коцев по-малко от година. За този кратък период сме се виждали както на публични събития, така и по поводи. Никога не съм се интересувала и не знам подробности за работата му. Съжалявам, че името ми се замесва в тази история с политически и МВР привкус. Подчертавам, че нямам информация за дейността на хора, свързвани с г-н Коцев“.

Това заяви бившият министър на туризма Николина Ангелкова по повод изтеклите фотографии, на две от които тя e снимана с главния секретар на МВР Живко Коцев. На една от фотографиите Коцев показва часовник на китката си.

„Моята работа е предимно в чужбина, а в България не реализирам никакви професионални дейности, свързани с администрация и институции, за да не създавам фон и спекулации поради биографията ми в изпълнителната власт и политиката.

Нямам какво да крия, но отказвам да влизам в политическа интрига и името ми да бъде използвано от политически опоненти в какъвто и да е тълкувателен контекст. Ще съдействам на компетентните органи с истината, ако бъда потърсена.“ – заяви още Николина Ангелкова.