Африка
Африка

Български звезди „полудяват“ в Африка

„Африка: Звездите сигурно са полудели!” е името на най-новото риалити в ефира, което ще се завърти от есента по bTV.

Заглавието е препратка към култовата комедия „Боговете сигурно са полудели“, но вместо бушмени ще видим родни звезди, които ще трябва да оцеляват в една непозната и на моменти доста враждебна среда. От bTV издадоха, че участниците са млади българи, които са по-популярни зад граница. Един от тях ще побърка останалите, но името му се пази в тайна.

„Африка: Звездите сигурно са полудели!” е различен от всички останали формати, излъчвани у нас досега. Той ще покаже уникални места от Черния континент и зрителите ще научат много нови неща, вместо да затъпяват с креватни воайорски истории.

Снимките започват след броени дни и ще продължат месец и половина. Те ще са на територията на няколко държави, сред които Ботсвана и Зимбабве.

В продължение на няколко месеца светът на „полуделите звезди” ще бъде светът на дивото, на загадъчните бушмени и на дебнещите отвсякъде предизвикателства. Ще видим уникалните им пътешествия от тучната савана при река Чобе до самото сърце на пустинята Калахари, от опасните блата при делтата на Окаванго до страшните хълмове до Моколоди.