Белослава с присъда още от септември: 4 м. условно с 3 г. изпитателен срок и отнемане на книжка

Пробата ѝ показа над 1,2 промила алкохол в кръвта

4 месеца условно с 3 години изпитателен срок, отнемане на книжка за 6 месеца и глоба от 150 лева. Това е присъдата на певицата Белослава. Тя е от края на септември и е влязла в сила. На 11 юли миналата година Белослава беше задържана за шофиране в нетрезво състояние. Пробата ѝ показа над 1,2 промила алкохол в кръвта. За това свое провинение тя е осъдена на

Белослава беше спряна от патрул на бул. „Ал. Пушкин“, малко преди „Княжево“. Тя излизала от денонощен магазин, а полицейските служители тръгнали след нея. Метри по-надолу беше спряна.

„Моя любима публика, в нощта на своя рожден ден допуснах огромна грешка, неприсъща за мен. За беда и за урок понасям всички последствия. Дължа своите дълбоки извинения, на най-близките хора до мен и на най-топлата и обична публика, която имам. Благодаря за огромната подкрепа, през последните 24 часа и за безрезервната обич през изминалите 24 години. С огромно извинение и уважение към всички вас! Ваша Белослава“, написа тя по-късно във фейсбук като извинение към почитателите си.