Бесен, че го питат за Лена: Кирчо изръга журналист! (ВИДЕО)

Има ли Петков нужда от психиатър заради агресия? Това се питат потребителите на социалните мрежи. В тях като вирус се разпространява видео, в чиито първи кадри – макар и неясно, се вижда как докато дава изявление пред репортери, експремиерът удря с лакът в корема напорист журналист, задаващ му недобни въпроси.

Сред питанията е дали има документи, доказващи, че „Промяната“ не се е облагодетелствала от посредниците, които вкара в покупката на газ. И понеже съпредседателят на ПП не отговаря, устатият журналист рязко сменя темата и започва да изстрелва въпроси за Лена: Защо тя не е в листите на ПП? Както и за прословутото стълбище, на което в изтекъл клип преди време се вижда как Кирчо бърка под полата на шефката на кабинета си.

В момента, в който става дума за скандалната Бориславова, Петков сръгва с лакът журналиста, а той се развиква: „Защо ме ударихте?”

Дискусията под видеото във Фейсбук обсъжда дали бившият министър-председател си е изпуснал нервите, защото Лена му е любовница, или защото не е и не иска да се петни нейното име. Освен това едни твърдят, че сръгване в корема е имало, а други не го виждат на кадрите.

Преценете сами: