Боби Михайлов е болен, пропуска конгреса на УЕФА

Временният президент на БФС Михаил Касабов разкри пред Дарик радио, че подалият оставка като шеф на централата Борислав Михайлов няма да присъства на предстоящия 48-и редовен конгрес на УЕФА в Париж този четвъртък, 8 февруари.

„В момента съм на летището във Виена и пътувам към Париж за Конгреса на УЕФА заедно с изпълнителния директор на БФС Борислав Попов и шефката на международния отдел Ивета Банкова-Стоянова.

Борислав Михайлов има официална VIP покана от УЕФА за събитието, но няма да може да присъства, тъй като е болен“, заяви Касабов.

През миналата седмица от БФС се похвалиха в сайта си, че ръководството на европейската футболна централа е изпратило официална VIP покана до Борислав Михайлов за Конгреса на УЕФА.

„В писмо до Михаил Касабов и Борислав Попов от Нион заявяват желанието си да посрещнат дългогодишния член на Изпълкома на УЕФА и настоящ председател на Футболната комисия на централата Михайлов, както на Общото събрание, така и на тегленето на жребия за стартиращия през септември турнир Лига на нациите“, написаха от БФС.