bTV спира знаково предаване

Спират ново знаково предаване в тв ефира. След като стана ясно, че риалитито „Фермата” отива в историята, bTV слага края и на друго дългогодишно и обичано предаване – „Търси се”. Водещите Нели Хаджийска и Меги Димчева обаче не се сърдят на телевизията, а приемат приключването на предаването след 21 години по-скоро с облекчение.

В интервю с Георги Тошев в „Преди обед” те потвърдиха, че краят предаването, в което почти всички български звезди са плакали и са разкривали най-съкровените си тайни, идва по взаимно съгласи и между тях, и между тя и телевизията.

Меги има вече свой нов творчески проект, който изпълнява на живо пред публика и съдържа сериозна доза медитация. Нели пък работи усърдно по своя подкаст, след като неотдавна преобърна изцяло живота си и се разведе.

„Най-трудния ми момент беше, когато трябваше да запиша четири предавания с мъртво бебе в мен”, разкри Хаджийска. За Петкова пък подобна ситуация бил записа отново на четири предавания веднага след смъртта на баща ѝ.

Нели и Меги признаха, че отнесли много хейт от зрители през годините. И двете водещи са изкарали бременностите си без да спират. В тези моменти те често били оплювани за килограмите, без никой дори да се замисли защо изглеждат по-закръглени.