Covid развалил сватбата на Лена и Мирослав Иванов

Лена Бориславова и годеникът й Мирослав Иванов не са се оженили заради COVID. Това каза тя в подкаста „Нов човек“. В момента двамата чакат и първото си дете.

Независимо, че съм жена в политиката, през това събитие трябва да мина като всяка една друга жена. Единствената разлика ще бъде, че вероятно ще имам повече снимки с корем в жълтите медии, каза още тя. Бременността пък била лека и безпроблемна през първите 6 месеца. Аз съм на 33 години и знам какво ми харесва и какво ми е важно. В момента това, което ме притеснява е – как ще се променя като човек, заради всички хормонални дисбаланси, разказа още тя.

Бориславова има стремглава кариера – Специализиралата в “Харвард” юристка бе една от трите българки, включени в престижния списък на международното списание “Форбс” за най-успешни млади предприемачи в света за 2018 г., звезда на една от най-престижните адвокатски кантори в България.

Всеки се вълнува и ти стиска палци преди да заминеш да учиш в престижно училище на Запад, а след като се върнеш това се заменя с едно чувство на неудобство. Защо ни навираш в носа, че си завършил „Харвард“, казва още Бориславова.

Имаме страшно талантливи деца и младежи, които просто трябва да повярват, че могат да постигнат нещо, казва още тя. Според нея егото и личното позициониране е много по застъпено в мъжете. Дамите са по-малко склонни да поемат риск и да бъдат част от политиката.