Джигит с BMW от Пловдив украси коледната си елха с фишове (ВИДЕО и СНИМКИ)

Младежът се похвали с това в социалните мрежи, където редовно издава афинитета си към газенето на закона

Сериен нарушител на правилата за движение по пътищата украси коледната си елха с фишове. Младият пловдивчанин явно е чест обект на проверки от пътна полиция, което с гордост споделя и с последователите си в социалните мрежи.

Повод за хвалба са не само завидния брой фишове, достатъчни да декорират дръвче. 24-годишният шофьор демонстрира страстта си към автомобилите, превишените скорости, дрифта и погазването на закона. Активен е в платформите Instagram и Tik Tok, където съдържанието му се свежда основно до кратки клипове на автомобила му с марка БМВ /РВ 0335 НР/. От тях е видно, че срещите му с полицаите не са рядкост. Част от тях са документирани и споделени в интернет. Вероятно той ги разглежда като повод за гордост.

Високите скорости и преминаването на червен светофар обаче не са единствените му нарушения. Нещо, на което полицията определено трябва да обърне внимание, е, че регистрационните му номера не са закачени стабилно. Това е заснето на десетки клипове, качени от профила на Божидар Мартинов, на които той премахва регистрационните си табели, вероятно за да избегне наказателна отговорност. Предните стъкла на автомобила му са облепени със затъмняващо фолио, което също представлява нарушение на закона.

Въпросният младеж и друг път е влизал в хрониките, след като засне скоростното си шофиране в аварийна лента на АМ „Тракия“.

 

@b_m_0335

When u forget where u put ur license numberplate 😀 #bmw #e92 #forget #0335 #335d #fyp #foryou #foryoupage

♬ оригинальный звук – snauzk

Криминални истории, разказани от Novinar.bg, четете ТУК
Запознайте се с мненията и коментарите на публични личности ТУК
Не пропускайте нищо важно с „Гласът на Новинар
Запазете Novinar.bg в любимите си отметки и заповядайте отново при нас!