March 15, 2024, София: Изборен конгрес на БФС в хотел "Маринела", Friday (Photo by Павел Данев/Стартфото Pavel Danev/startphoto.bg 2024)

Георги Иванов: Първото, което ще направя, е да освободя Лечков, Костадинов и Касабов

Новият президент на БФС Георги Иванов – Гонзо заяви, че първото, което ще направи е да освободи Йордан Лечков, Емил Костадинов и Михаил Касабов от структурата на централата.

„Не съм опитал президентското кресло. Смятам, че имаме достатъчвно време да си изпълним целите за следващата седмица. Има големи отговорности и големи очаквания от хората. Първото, което ще направим в началото на следващата седмица е да освободим двамата вицепрезиденти Йордан Лечков и Емил Костадинов, както и в.и.д. президент Михаил Касабов“, заяви Иванов пред БНТ.

„Ще направим проверка на всички служители, които са с трудови договор, за да видим кой се е справил през годините. Ще започнем да изграждаме новата структура. Ще има и хора, които ще бъдат освободени, но ще пипаме внимателно, защото първенството е в разгара си. Трябва да не правим грешни стъпки, докато първенството върви, а после ще направим големите промени през юни“, добави Гонзо.