Betano
Betano

Глобалният лидер Betano пробива на българския пазар с бонус за нов клиент

Популярната гръцка компания се изявява на родния пазар от началото на 2022 г. За 18 месеца се изкачи на върха в класациите благодарение на различни фактори. Един от най-важните е наличието на Бетано начален бонус, който подкрепя току-що присъединилите се играчи. След неговото активиране, началната банка се удвоява и участникът се включва по-уверено в залозите.

Защо Бетано реши да инвестира в България

Проектът на родната сцена не е първият в портфолиото на компанията. Преди това Kaizen Gaming разви успешни бизнеси в Гърция, Кипър, Португалия, Бразилия, Румъния и други държави.

След като превзе някои от най-големите пазари, гръцката фирма реши да се ориентира към Балканския полуостров. България се оказа привлекателна дестинация поради скорошните промени в Закона за хазарта и по-бързото издаване на лицензи.

Също така потребителите у нас имаха нужда от иновации поради застоя в бетинг индустрията и липсата на засилена конкуренция през последните години.

Как Бетано се наложи в бранша

Опитен оператор като Бетано не се нуждаеше от много време, за да се пригоди към изискванията на пазара и да отговори на клиентските желания.

Едно от тях е свързано с предоставяне на начален бонус – условие, което бе изпълнено от компанията. Към днешна дата се предлагат две оферти за нови играчи, които покачват квалифициращия депозит със 100%.

Потребителите, които наскоро са преминали регистрация в Betano, могат да активират желаната промоция при захранване на сметката. Тази за спорт има по-ниска стойност, но е придружена от по-лесни правила за разиграване спрямо офертата за казино игри.

Стартовите бонуси на Бетано не са единственият силен коз на букмейкъра. Добавени са също предложения за лоялни клиенти като Застраховка на залог, Увеличение на печалба, Препоръчай на приятел и други. Всяка оферта е съпътствана от правила и срокове, чието изпълнение е задължително.

За да се утвърди на сцената и да пребори конкуренцията на останалите брандове, Бетано заложи не само на бонуси, но и на уникални продукти като:

  • Създаване на залог (Bet Builder);
  • Пряко предаване на Серия А, NBA и други първенства;
  • Затваряне на фиш по всяко време;
  • Фентъзи лиги с награди;
  • Ментор за залози, който генерира автоматични комбинации.

Експресните тегления на печалби и качественото обслужване са допълнителни фактори, спомагащи за бързото развитие на Бетано в България.

Бъдещите планове на оператора

Бетано непрекъснато подобрява платформата и я прави по-интуитивна. Добавят се помощни функционалности, залозите се уреждат своевременно, а депозитите са ускорени благодарение на практичните методи за разплащане.

През следващите месеци компанията ще увеличи броя на игрите, тъй като сключи договори с още производители. Също така ще повиши количеството на промоциите и ще актуализира мобилните приложения, които служат за сигурна игра през телефон.

Операторът продължава да развива идеята за отговорна игра и предлага инструменти за самоконтрол на участниците.