Hills of Rock се зваръща с КoЯn

Очакваният с нетърпение фестивал за рок и метъл музика Hills of Rock ще се завърне през 2024 г. и първата обявена звезда в програмата е групата КoЯn, съобщават от Fest Team. След прекъсването през 2023 г., фестивалът отново ще се проведе на Гребната база в Пловдив от 25 до 27 юли 2024 г.

Начало не Hills of Rock ще даде КoЯn – бандата, която според организаторите е в топ 3 най-желаните за концерт у нас, според последните статистически проучвания и анкети сред посетителите на фестивала. С 30 години на сцена и стотици музикални награди, мултиплатинената група на Джонатан Дейвис ще свири на 25 юли в Пловдив. В първия фестивален ден, преди изпълнението на КoЯn, на 25 юли на основната сцена на Гребния канал ще излязат още и канадците от Spiritbox и групата Loathe от Ливърпул .

„С огромно вълнение вече можем да споделим с вас не само датите за фестивала догодина, но и новината, че КoЯn е първият хедлайнер за HILLS OF ROCK 2024. Благодарим Ви за търпението и лоялността, това далеч не е всичко, което сме подготвили“, казва Стефан Еленков oт Fest Team.

Освен главната сцена, по време на Hills of Rock 2024 ще има още две – партньорските „На Тъмно“ и „Строежа“, чиито участници ще бъдат обявени скоро.

Билетите вече са в продажба на ticketstation.bg и са на цени от 99 лв. за еднодневен билет до 180 лв. за тридневен достъп до фестивала. Всички фенове, които са закупили билети за изданието през 2023 г., което не се състоя, ще могат да ги използват без да е необходимо допълнително действие от тяхна страна. Организаторите припомнят, че всеки закупил промо билет за Hills of Rock 2023, може да избере също така да го върне и да получи заплатената сума обратно най-късно до 31. 12. 2023 г., като попълни формуляра тук.