Хороскоп 20-26.01.2024 г.: Близнаци и Козирози изясняват важни теми, Везни и Скорпиони следват амбиции

Какво вещаят звездите?

ОВЕН (21.03 – 19.04)

За другите периодът може и да е празничен, но вие се натъквате на спънки и сте готови да вините околните за несгодите. През уикенда Овните се дразнят, че ги оставят на заден план в службата, от понеделник ще упорстват за изява, ще търсят покровителство от близки. Във вторник ще разберете, че не бива да бързате, а в сряда – че трудностите са, за да извлечете важни уроци. После пак показвате припряност, дано контролирате хъса си за спорове. И с родата не са уместни, камо ли с колеги, шефове, познати. За любовни грижи търсете съвет.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

На вас ви се ще делата ви да се уреждат по-леко и бързо, но периодът изисква повече търпение. През уикенда Телците да смирят амбициите си, в понеделник тихо и тактично да помагат на околните, макар че някои може да им създават и яд. Във вторник подхващате интересни идеи, за реализацията им трябва дълга и всеотдайна работа. Не се лъжете, че ако в сряда се заемете със стар план, ще е по-лесно, нови проекти проучвайте грижливо, крият в себе си и още шансове. В петък ще се радвате на постигнатото с толкова труд, споделете го с обичани.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Трудностите през 7-дневието ще ви накарат по друг начин да подходите и към задачите, и към общуването си. През уикенда Близнаците забавят деловото си темпо, от понеделник влизат в строг режим на работа и отдих, а във вторник търсят услуги и бъдещи съюзници. В следващите дни ще сте по-критични към околните, има и за какво, но не се претоварвайте с ангажименти в екипа, нито пък на хора в него си изкарвайте яда, щом нещо не върви. Ще си направите по-ефективен план за действие и гледайте да отделите повече време на любимия.

РАК (21.06 – 21.07)

Много именни дни, покани за купони и приказки защо общата работа май не върви… Е, от уикенда вие ще си налагате ограничения по темата. Раците ще се включват в общия хор чак когато се намери идея и лидер за новата дейност. В понеделник смятате, че усилията ви не са оценени, във вторник обещанията ви към колеги и близки изискват по-големи усилия. В сряда-четвъртък проявете търпение, иначе недоразуменията може да прераснат в остри спорове в кръга ви вместо да помагат. В любовта слушайте сърцето си, знае цяр за всяка болка.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

През 7-дневието нещата не се подреждат както сте ги мислили, даже да имате силни доказателства за правотата си, сега не бързайте с думи поне до вторник. Лъвовете да си спестят разправии с шефове, колеги, познати и близки. Следва да се съобразявате с по-влиятелните хора. В сряда изяснявате проблемите и ще направите нов план за действие, гответе се за сериозни отговорности. В петък се очертават възможности за творчески изяви и приходи, втори печелят ценни съюзници и позиции. Трети откриват обичта, каквато са я мечтали, в своя дом.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Нелеко 7-дневие, не се лъжете, че е достатъчно да слушате интуицията си за работа и удоволствия. През уикенда Девите ще чуят куп съвети от близки, ще ги следват ли? В понеделник-вторник задачите ви са и тежки, но не оставяйте недовършена работа или молби за помощ без да се отзовете. В сряда ви се ще да ускорите поне нещо, но припряността вреди, без друго следващите дни ще ви изнервят. Едни проекти отложете, за втори търсете умели партньори, трети идеи спотаете в себе си. И не винете обичаните за онова, което не ви потръгва.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Периодът е динамичен, именяците бол, а вие кипите от амбиции за изява. От уикенда Везните да си наложат сдържаност, такт, с груба сила не се прокарват хубави идеи. От понеделник ви чака много работа, в сряда-петък ще търсите услуги и не само от проверени партньори. Сега често сте готови да се връщате и към старите проекти и уговорки, но лутане назад-напред не е най-ефективно. В четвъртък можете с решителност да обърнете нещата в своя полза, стига да не губите мяра и да се борите с пречки, не с опоненти, те подсказват рискове…

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Наглед бихте се справили с всичко, с което се заловите, но май е по-разумно да се придържате към умерен режим на работа и отдих от събота. В понеделник Скорпионите ще се чувстват уморени и просто неразбрани, да не прибързват в делата си. В дните чак до петък възникват разни спънки, нежеланият развой ви подсказва да си пазите силите и да уреждате по-стриктно административни и парични въпроси. Ако сте отзивчиви към проблеми на околните във вторник и сряда, ще стабилизирате добри съюзи за работа. Ала в любовта не е точно така.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Покани за купони идват, а и проблемите не са малко, та не е чудно, че до сряда ви налягат философски настроения. Нали казват, че умният не се спъва два пъти в един и същи камък – затова сега Стрелците не бива да прибързват при изпълнение на задачи, нито да не се боят, че в понеделник не оценяват труда им. Във вторник ще разгърнете умения, сили, после ловете новите шансове за изява, но без да критикувате колеги и познати, па и без да споделяте бъдещите проекти, рано е. И в петък има пречки, но активността ще бъде възнаградена…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Назад остават ядове и некоректни хора, сякаш спускате невидими бариери през уикенда. Дано Козирозите проникновено са изяснили проблемите, иначе в четвъртък ще упрекват друг за неща, които не вървят. В понеделник-вторник се очертават пътища и запознанства, не заставайте отпред в екипи, а позициите си защитавайте с аргументи и документи. В сряда мнозина няма да споделят и нови идеи, не име дошло времето. Но пък ще се включвате в изпълнението на чужди проекти, стратегията е успешна дори да не са ви разбрали в началото…

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Напрежение в началото на периода ви подсказва, че има какво да премислите и промените в работа и общуване. От събота до понеделник забавете темпото и не се бойте, че трудът ви е напразен, не е. Във вторник Водолеите поемат куп задачи, да упорстват и за изглаждане на отношения с колеги, съседи и познати. Празнични поводи има, но не решавайте въпроса на маса и бъдете пестеливи. От четвъртък възстановявате доброто взаимодействие с околните, изпипвайте всеки детайл в начинанията. И да не сте го целили, учите другите с обичта си.

РИБИ (20.02 – 20.03)

За вашия кръг тревогите ви са невидими, добре е да засилите предпазливостта и пестеливостта от събота. Рибите поемат много ангажименти към околните, понеделник пък ги води в друга посока, сред нови колеги, познати. Участвайте в техни начинания, във вторник може да откриете подходящи съмишленици и помощници, ако в стария екип нещо не върви… В сряда не се изкушавайте да печелите зад нечий гръб, има рискове от разни щети. Четвъртък ви помага да подредите дела и партньорства, трудностите в работата ще заздравят съюзите.