Хороскоп 23-29.03.: Телци и Скорпиони с идеи за делови развой, Водолеи и Близнаци с ценни уроци

ОВЕН (21.03 – 19.04)

На Тодоровден не мислите много за купоните, през периода поводи има, но и доста работа чака. Овните целят значими делови промени. В понеделник даже старите проекти изискват да се задълбочите в начинанията, във вторник – и да преодолеете сериозни трудности. Мнозина ще търсят услуги, да е от проверени приятели, от близки, иначе в сряда-четвъртък ще се окаже, че се възползват от добротата им. В петък укрепвате създадените вече партньорства, не бива да се преуморявате с ангажименти. Обвързани вече да не се изкушават от флиртове.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

На Тодоровден може да искате съдействие от близки за уреждане на проблеми, периодът ви връща към домашни грижи и радости. На Благовец Телците ще се натоварят с куп ангажименти и в службата, но джобът им не ще остане празен. Във вторник не бързайте за кариера, а следващите дни обещават и подкрепа за идеите ви от околните, и положителен развой на ваши начинания, навярно вече някои шефове са оценили проектите ви и ще ги вплетат в свои или ще ви дадат повече творческа свобода. Вас пък ви радва разбирането на обичаните вкъщи.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Хубаво 7-дневие, макар че през уикенда ви притесняват финанси. Труден ден е и Благовещение, от него може да обърнете нещата: дали заради доверието на шефове, дали с поемане на премерен риск, или със сложен и по-перспективен план. В сряда Близнаците ще се убедят: усилията им дават резултат, а и той си струва напрежението, с което задействат задачи от четвъртък. Ето защо в края на тази делова седмица се отдръпнете малко назад, не бъдете горделиви и не се месете в разни колегиални интриги. Обичате ли, покажете го на своя избраник.

РАК (21.06 – 21.07)

Стремите се към сериозни делови промени през периода, но не прибързвайте. През уикенда Раците се товарят с куп неща, искат да впечатлят шеф, колеги. В понеделник май ще се окаже, че не сте изяснили важните теми. Във вторник се включете в проекти на колеги и познати, в сряда си привличайте съюзници за своите идеи. Едни ще се проявят като истински пионери в поетата работа. Има и други, чийто избор ще стъпва на сигурните стари проекти, които тук-таме са редактирани. Не пилеете ли сили така? Някои се ориентират и към нова любов.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

През 7-дневието ви предстоят редица делови и лични контакти, едни са заради амбициозните ви проекти, други ви водят при най-обичани хора. В понеделник и вторник Лъвовете да не бързат за изпълнение на нови идеи, амбициите им са високи, плановете добри, но не за всички е време. Има риск да се преуморите преди да е започнала същинската работа в сряда, или пък да проявите излишна критичност в четвъртък. Ако действате предпазливо и с повече грижа за екипа, резултатите наистина ще ви радват, както и постигнатата хармония в съюзите.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Седемдневие на добър шанс и вести, от събота ги анализирайте внимателно. В понеделник Девите ще наблягат на работа, задачите не са леки, но им отварят доста възможности за изява и печалби. В сряда-четвъртък избягвайте спорове в екипа си и не защото думата на шефовете звучи по-силно, за вас е по-важно да привличате подкрепа и сътрудници, да ги правите искрени съюзници. До петък мнозина ще приемат амбициозните ви цели, а ще признаят и новаторството, и организаторските умения. Напасвайте с такт желанията си със своя избраник.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Финансови тревоги ви спохождат от Тодоровден, забавете темпото, обмислете кое как да направите. До Благовец Везните ще се успокоят, най-близките им ги подкрепят при трудности, а и за осъществяване на нови планове. Във вторник следва да уредите стриктно административните детайли, в сряда – да изясните деликатните въпроси и особено щом ще действате сами по тях. Гответе се за сериозни трудности в четвъртък, на моменти ще се налага да правите и стъпки назад. Няма да споделяте радости и огорчения в петък – първите са по-важни!

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Сега отделяйте повече време за обичаните, дома, но това съвсем не значи да се дистанцирате от колеги, познати и техните грижи. В понеделник Скорпионите забавят темпото в дейността, изпитват колебания и притеснения за конкретни задачи. Вторник носи още трудности, вие ще се справите и с тях, а в сряда ще помогнете на екипа си, за да тръгнат напред общи дела. Ако в следващите дни уреждате стриктно професионални и финансови въпроси, няма да възникват и разпри, работният ритъм ще бъде благотворен за доходите и израстването ви.

През периода е по-добре да се допълвате взаимно с колеги, а и с най-близките, но дали ще успявате?… Този уикенд Стрелците имат куп амбициозни идеи и се объркват коя да подхванат по-напред. В понеделник-вторник вече ще търсите съюзници за дейност, но ентусиазмът за дела някак бързо отлита. Изяснявайте задълбочено всеки проблем в сряда, за да не дойдат ядовете от недомлъвки или припряност. В четвъртък-петък изпипвайте детайлите с подобаващо търпение, трудностите в работата са сериозни, но и подкрепа от влиятелни хора е налице.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Вие сте устремени към делови промени, през уикенда обаче стеснете кръга си на общуване и обмислете пак нещата си. В понеделник Козирозите се стремят към нови партньорства, решението им навярно е зряло по-дълго. Във вторник резултатите от усилията ще се бавят, упорствайте, търсете още информация. В сряда даже може да тръгнете на път, да потърсите обещаващи запознанства. Не бързайте, в четвъртък са вероятни разправии, а в петък и други ще гледат да се възползват от идеите ви. Каквото сте намислили, ще стане, има кой да помага.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

С Тодоровден започва усилена делова надпревара, за която навярно се готвите от доста време. Водолеите да не залитат в критики, на Благовец дискретно, но неотклонно да уреждат правни и финансови въпроси и особено когато не са те водещи в екипи. Във вторник изпипвайте всеки детайл, бъдете по-взискателни и към колеги, познати и близки. Сряда носи нови шансове за утвърждаване и печалби, не се колебайте, макар че работата ще е много. В петък не се хвалете с постигнато и на маса не прекалявайте. По-добре отдъхнете само с любимия.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Периодът е по-уморителен, но едва ли ще се оплаквате от многото задачи през уикенда. Рибите да не споделят нашироко идеи за изява, рано е, на Благовец да търсят евентуални сътрудници, да планират приключването на забавени дела… Във вторник по усет ще отсеете с кого можете да работите занапред, с кого не ви се получава. В сряда обективни пречки бол, признанието не идва бързо, а в четвъртък трябва да уредите служебни и финансови теми така, та всички да са доволни. Съответно вие да се радвате на резултатите и общуването с обичани.