Имайте милост! Димитър Рачков се връща на екран

Тази неделя – на 10 септември, в 20 ч. зрителите на NOVA ще бъдат тормозени безмилостно с началото на втория сезон на „С Рачков всичко е възможно“.

Освен нови игри и Рачковите глупотевини, във всеки епизод ще има и тема, която свързва гостите.

Първите осем звезди, които ще заблестят на сцената, са обединени под името „Заслужили артисти“, а самият Димитър Рачков ще тръшне зрителите с „невиждана изненада“ за старт на новия сезон.

Владо Пенев, Юлиан Вергов, Жаклин Даскалова, Радина Боршош, Дарин и Деян Ангелови, Алекс Раева и Христо Петков са първите гости, които ще влязат в най-смешните предизвикателства на любимия водещ. Тематично за „Заслужили артисти“, всички игри ще изпитат бързата им мисъл, актьорските им умения и  чувството им за хумор. В първия епизод специално участие ще вземе обичаната българска певица Маргарита Хранова, която ще плени всички с невероятния си глас.

Новият сезон ще продължи да забавлява с изцяло нови игри, четири от които зрителите ще видят още тази неделя. В „1 към гьотере“ ще бъдат тествани танцувалните умения на гостите. В „Такси“ пък всеки пасажер ще се преобразява в емблематична личност, а шофьорът ще има трудната задача да отгатне коя е тя. Лудата стая и Димитър Рачков отново ще предизвикат участниците да импровизират под наклон, а музиката, танците и щурите истории ще бъдат неизменна част от шоуто.

Сред гостите през втория сезон на „С Рачков всичко е възможно“ ще бъдат още – Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Александър Сано, Владимир Михайлов, Владимир Карамазов, Калин Врачански, Криско, ДесиСлава, Михаела Маринова, Керана, Ивана и Стояна, Александра Богданска, Алекса Ерски и други.