Хороскоп
Хороскоп

Как да изберем обувки според вашата зодия

Ние ви казваме коя двойка в този топъл сезон ще донесе късмет и ще се превърне в отражение на вашата личност.

Вашата зодия обича определени обувки

Какви обувки да изберете? Очите се пускат широко, а да разбереш какво точно изисква душата е друга задача. Помислихме, че порция вдъхновение няма да ви навреди, проучихме всички знаци на зодиака и определихме кой чифт обувки ще бъде идеален за вас през този топъл сезон и ще донесе късмет. Въоръжете се със свещени знания и пазарувайте – ние ще ви помогнем да си купите обувки. Ние ви казваме коя двойка в този топъл сезон ще донесе късмет и ще се превърне в отражение на вашата личност.

Лъв (23 юли – 22 август)

Не е тайна, че Лъвовете са обсебени от внимание. За тях е важно винаги да бъдат центърът на вселената, главните герои, звездите. Усеща се и в начина им на обличане. Ето защо всички Лъвове се нуждаят от най-яркия чифт обувки, който да отразява тяхната същност.

Дева (23 август – 22 септември)

Девите са олицетворение на елегантността. За тях е важна победата на разума над чувствата, характеризират се с известна сдържаност и любов към визуалната чистота. Девите не трябва да се разпиляват, не е нужно да шокират – за тях минималистичните кожени сандали ще бъдат идеалният чифт обувки за лятото.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Подобно на Телеца, Везните са голям ценител на красотата. Те са свикнали да имат само най-добрите неща и в същото време Везните нямат нужда да крещят за благополучието си. Преди всичко ценят хармонията. Съветваме представителите на тази зодия да посетят бутика за дискретен чифт обувки на луксозна марка.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Нищо чудно, че толкова много хора се страхуват от Скорпионите. Те са егоистични, експлозивни, секси и мистериозни; те си знаят цената и няма да заменят за дреболии. Ето защо жената Скорпион ще подхожда на изискан чифт обувки в ретро стил, който ще изглежда като единствено по рода си копие.

 

Овен (21 март – 19 април)

Огнените Овни са амбициозни, безстрашни и упорити. Този знак се нуждае от обувки, които могат да се справят с забързаното темпо на живота им и няма да ви разочароват, ако трябва да сте на крака през целия ден или да танцувате цяла нощ. Нашият съвет: изберете чифт със спортен усет.

Телец (20 април – 20 май)

Телците са истински хедонисти. Как да изберем обувки? Представителите на този знак са креативни и знаят много за удоволствието. Телецът също е практичен и възприемчив към всичко красиво. В този топъл сезон те се нуждаят от елегантни, но удобни мулета или сандали. Нека пайети, пера и брокат се съчетават със стабилен ток.

Близнаци (21 май – 20 юни)

По правило Близнаците имат любознателен ум и енергия. Отличителна черта на този знак е вниманието към модните тенденции. За Близнаците е важно да са по-напред от останалите, да са в светлината на прожекторите и да могат да изненадат. Ако сте Близнаци, скучните обувки определено няма да ви подхождат, така че изберете чифт с характер.

Рак (21 юни – 22 юли)

Ракът е чувствителен и емоционален. Те са фини натури с очарователна харизма и склонност към бързи промени в настроението. За Раците е много важно да се чувстват в комфортна среда и в същото време да не се сливат със „сивата маса“. Смятаме, че необичайните сандали са идеални за Рак.

 

Източник: https://album.bg/хороскопът-за-утре/