AlphaWin
AlphaWin
снимка: AlphaWin

Какви спортни бонуси очакват клиентите на AlphaWin?

Alphawin e един от бързо развиващите се лицензирани букмейкъри в България. Хазартният оператор предлага най-популярните продукти – спорт и казино. Вие имате атрактивни бонуси към всички хазартни игри, като в този материал ще разгледаме спортните оферти на бетинг компанията. Наличен е alpha win bonus за нови клиенти, като може да получите допълнителни средства след депозит. Предлагат се и много промоции за вече регистрирани потребители с цел те да бъдат задържани в сайта на Алфауин.

Начален бонус спорт в Alphawin – какво представлява и как се взима?

Всички бетинг компании предлагат бонус за нов клиент – след създаване на акаунт и депозит получавате допълнителни средства игра на раздел Спорт. В този букмейкър вие ще получите 100% повече до 250 лева, като също така има и безплатен залог – допълнителна награда за новите потребители. Стойността на безплатния залог зависи от сумата на депозит. Когато активирате началния бонус, вие ще го получите веднага. От Алфауин са въвели условие за превъртане на офертата. Преди да бъде наличен за изтегляне, бонусът трябва да бъде разигран. Условието е 5 пъти сумата на депозита и бонуса да бъдат заложени според всички правила. Важно уточнение – за разиграването на бонуса важат единични и множествени залози, които са с общ минимален коефициент от 1.50. Например за успешно превъртане на бонуса ще важи залог, направен от вас на 1.60 коеф. на сингъл.

За да вземете бонус от Алфауин непременно се изисква депозит. Първо се регистрирате в букмейкъра – реален акаунт на ваше име, депозирате и използвате промоционален код. Този код на букмейкъра за бонуса за спорт за нов клиент е NBSPORT. Само с въвеждане на промо кода ще активирате стартовата оферта и може да вземете до 250 лв. повече за спортни залагания.

Какви Спортни промоции има за текущи клиенти?

Хазартният оператор следва последните тенденции и предлага залози с 0% марж и подобрени коефициенти. Феновете на спортни залози могат да бъдат доволни от тези две промоции. При първата може да правите залог на краен изход на най-добрите коефициенти за определено събитие. Втората оферта ви дава възможност да заложите на предложения с по-високи ставки. Всеки ден букмейкърът предлага за водещи спортове като футбол, тенис, баскетбол и др. селекции със завишени коефициенти.

Голяма част от играчите обичат да правят залози права колонка. Alphawin има специален бонус, за да ви поощри. Бонус Комбо Триумф може да ви даде до 60% под формата на чист кеш върху печелившите залози в комбинации. Изисква се да заложите поне 3-кратен залог с минимален коефициент от 1.40 за всяка селекция. При 12-кратен успешен залог от такъв тип ви се дава 60% повече към печалбата до сумата от 15 000 лева. Тази оферта е чудесна възможност за добрите типстъри на права колонка да спечелят много по-големи печалби.

AlphaWin има и много други бонуси за спорт. Оферти като Ранно изплащане и функцията Кеш аут също са част от бонус секцията. Букмейкърът пуска индивидуални оферти за големите спортни събития. Например в началото на годината за първия турнир от Големия шлем в тениса – Australian Open, има специална промоция, която дава допълнителни 10 лв. безплатен залог на потребителите при определени условия.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!