Какво ни пожелаха политиците за новата 2023-а

Политически лидери отправиха поздравления за новата 2023 година. С видеоклип в профила си във фейсбук поздравления за 2023 година отправи лидерът на хунтата ГЕРБ Бойко Борисов. Пожелавам ви здраве, здраве и пак здраве, казва Борисов.

Вчера пожелания за новата година написа и съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пожелава здраве и благополучие, мир и просперитет.

Изминалата година беше година на поредното изпитание пред всички нас като общество и държава, тя върна кошмара на войната в Европа и създаде несигурност пред мирното бъдеще на човечеството повече отвсякога в най-новата ни история.

И в същото време всички тези бедствия, кризите, пандемията, човешкото страдание ни предоставят и поредна възможност да се поучим от грешките си и да направим правилните избори и като общество да се справим с разединението, разделението и противопоставянето, пише Мустафа Карадайъ.

Нека посрещнем новата 2023 година с по-голяма надежда за обединение и работа с общи усилия в името на по-доброто ни бъдеще, пожелава председателят на ДПС.

Поздрав с думите: „За много години, братя българи! Живи, здрави и кой ни мрази, под нас да лази!“, отправи и лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Изпращаме 2022 година – трудна и предизвикателна година. Родината ни беше изправена пред изпитания, българските семейства понесоха тежестта на кризите, но винаги в трудни моменти сме показвали силата на българския дух, посочва председателят на БСП Корнелия Нинова в поздравителен видеоклип, получен в БТА от пресцентъра на партията, по случай Новата година.

„Нека посрещнем 2023 година с вяра, надежда и решителност, че можем да я направим заедно по-добра. Пожелавам да спрем войната и да има мир, да има спокойствие и сигурност, във всеки български дом да има топлина, любов и разбирателство“, посочва Нинова.

„Нека да е честита, мирна, здрава и плодородна 2023 година“, заявява Корнелия Нинова.

„Бъдете здрави, свободни и мечтаещи хора! Да бъдем благодарни, че България е част от свободния и демократичен свят. Нека заедно превърнем родината си в модерна европейска държава! Да ценим крехката си демокрация и да помагаме на тези, които воюват за своята свобода“, отбелязва в пожеланията си съпредседателят на „Демократична България“ (ДБ) Атанас Атанасов.

Пожелавам през новата година да бъдем безкомпромисни към лъжата. Да намерим пътя към истината. Да бъдем заобиколени от открити хора. Да стигнем до правилните решения в името на нашите семейства, общество и Родина, написа лидерът на „Български възход“ Стефан Янев.

Вчера пожелания за новата година отправи и съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков.