Кметът на Слатина е приет във ВМА с мозъчен тумор

Кметът на столичния район „Слатина“ е приет във Военномедицинска академия с мозъчен тумор. За това съобщи самият Георги Илиев в профила си във Фейсбук.

Той разказва, че му е прилошало, докато е докладвал по време на сесия на Столичния общински съвет. Последвал втори пристъп, след който е бил приет по спешност във ВМА.

Продължавам да съм във ВМА и вече имам повече информация за състоянието си. Накратко – имам тумор в мозъка, 5 на 4 см., най-вероятно – доброкачествен. Поне това показват скенерът и ЯМР. Продължават изследванията и вливанията, като поради размера ще се наложи оперативно премахване, написа по-късно Илиев.

Кметът на район „Слатина“ беше преизбран за втори мандат с листата на „Продължаваме промяната – Демократична България – Спаси София“ на местния вот през есента.

Преди седмица от съветниците от ГЕРБ в СОС го обвиниха в конфликт на интереси за получени два договора за 16 хил. лв. за отпечатване на предизборни материали от фирма на бившата му съпруга. Георги Илиев отговори публично, че не става въпрос за обществени поръчки и няма никакво нарушение.