Кола катастрофира се вряза спешно отделение, един загинал, петима ранени (ВИДЕО и СНИМКИ)

Мъж е в болницата и чака съпругата си да излезе от операционната зала, когато чува силен взрив

Автомобил катастрофира в спешното отделение на медицински център в Тексас. Според главния лекар на лечебното заведение един човек е загинал, а най-малко петима души са били ранени, съобщи Си Ен Ен.

Шофьорът на колата е изваден след инцидента, като му е направено изкуствено дишане. Той обаче е починал на място.

Четирима пострадали са транспортирани до други болници, включително един възрастен и едно дете, които са в критично състояние.

 

По-рано от медицинския сцентър съобщиха в публикация във Фейсбук, че най-малко 11 души са били ранени след катастрофата.

Осем пациенти, които са били в болницата и не са пострадали при автомобилната катастрофа, също са прехвърлени в други болници.

„Въз основа на предварителната информация и подробностите, събрани към момента, този инцидент не изглежда да е умишлено деяние“, посочват от полицията.

Стивън Хюз бил в болницата и чакал съпругата си да излезе от операционната зала, когато чул силен взрив. Миг по-късно той разбира, че автомобил се е врязал в спешното отделение.

„Първоначално помислих, че е експлозия. След това чух писъци и видях дима, който излизаше от входа на спешното отделение“, казва той.