КОШМАР: Ларви и червеи падат върху пътниците в самолет по време на 9-часов полет

Самолетът е бил приземен аварийно

Червеи и ларви започнаха да падат върху главите на пътниците по време на полет от Амстердам до Детройт, съобщава Скай нюз.

Това е станало по време 9-часовия полет на авиокомпанията Delta. В последствие самолетът е бил приземен аварийно и се е върнал на летище Шипхол в Амстердам.

Пътниците съобщават, че в задната част на самолета гъмжи от ларви и червеи, а по-късно се оказва, че те идват от развалена риба.

„Дамата точно зад нас каза на стюардесите, че червеите падат върху главата ѝ. Обърнах се и ги видях на седалката, беше абсолютно гадно“, каза пътник, пожелал анонимност.

Друг пътник, Келси, описа преживяването си в публикация в X. Тя каза, че се е оплакала от „странната миризма“ на борда, но стюардесите не са ѝ обърнали внимание.

„Всички те седяха в зоната на екипажа, смееха се и си говореха, когато бяхме в самолета близо три часа, без дори да ни предложат вода“, каза Келси.

„Извиняваме се на клиентите на полет 133 AMS-DTW, тъй като пътуването им беше прекъснато поради неправилно опакован ръчен багаж. Самолетът се върна на изхода и пътниците бяха настанени на следващия наличен полет. Самолетът беше изваден от експлоатация за почистване“, каза авиокомпанията.

Авиокомпанията има повече от 4000 полета дневно до над 300 дестинации.