Костадинов за бития общински съветник: С него ще се видим в съда

„Става въпрос за поредната съшита с бели конци клевета срещу „Възраждане“, каза лидерът на партията

„С това лице ще се видим в съда. Очевидно става въпрос за поредната съшита с бели конци клевета срещу „Възраждане“.

Това каза в „Тази сутрин“ лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по повод нападението над общинския съветник Иван Алексиев.

Коментарът на Костадинов идва, след като напусналият „Възраждане“ независим общински съветник Иван Алексиев разказа в „Тази сутрин“, че е бил нападнат и пребит от маскирани. По думите на Алексиев той е бил заплашван от ръководството на партията и именно то е в основата на нападението.

„Този човек от месец и половина е в състояние на несъвместимост. Пуснали сме сигнал срещу него в общинската избирателна комисия. Пет седмици този човек беше едновременно общински съветник и депутат. Има даже зачислена заплата като депутат. Никой тук не си задава въпроса кой има интерес от всичко това – очевидно някой, който този човек ще подкрепи в общинския съвет. Когато един човек излъже своите избиратели, морално е да напусне общинския съвет и парламента“, допълни лидерът на „Възраждане“.

Костадинов отрече партията да се ръководи от някой в Народното събрание.

По време на разговора Костадинов засегна и работата на водещата на „Тази сутрин“ Мария Цънцарова по репортажа за ваксинираните народни представители от „Възраждане“.