The voice of summer
The voice of summer

Криско, Гери-Никол и Жана Бергендорф разтърсиха Бургас

Бургас посрещна звездите на музикалното събитие на лятото – The Voice of Summer Tour 2015.

Централният плаж събра над 20 000 меломани на незабравимо парти, с което радио и телевизия The Voice зарадва гостите и жителите на града. Мария Илиева представи съвместния си музикален проект с Атанас Колев. Публиката изригна при появата на Криско и Гери-Никол, чиято песен „Ела и си вземи“ за първи път пред публика изпълниха именно на сцената на The Voice of Summer Tour.

Фенове обградиха сцената за няколко часа в опит да получат автограф от младата си любимка. Михаела Филева, Били Хлапето, Жана Бергендорф, Моисей, Пламен и Иво, Pavell и Venci Venc’, Сантра, Кристо и Лора Караджова също се развихриха подобаващо. Всички изпълнители представиха специално подготвено за турнето звучене на песните си и атрактивен стайлинг. Концертът в Бургас се излъчи на живо по телевизия The Voice и така хиляди зрители гледаха шоуто в морския град.

Зад пулта на сцената на The Voice of Summer Tour 2015 е DJ Doncho, а за хореографията се грижат VS Dance. След Благоевград, София, Пловдив и Бургас The Voice of Summer Tour 2015 продължава на 16 юли във Варна.

Грандиозният финал на музикалната обиколка ще бъде в четвъртък от 21.00 часа на Алея първа – Южен плаж. Концертът и в морската столица е с вход свободен и отново ще се излъчва на живо.