матрак Магнифлекс
матрак Магнифлекс

Магнифлекс матрак: 50 години история на удобство и пълноценен сън

Нощната почивка няма как да бъде удовлетворителна, ако матракът ни не създава нужния комфорт

Това, което отличава матраците Магнифлекс, е усещането за удобство на тялото. Правилният избор на основа за леглото гарантира пълноценен сън през нощта – основен факто за нашия добър здравословен статус.

Веднага щом се отпуснете вечер, ще се уверите във високото качество на покупката, а изправеният гръбначен стълб със стабилна опора ще открие накрая своята вярна позиция за сигурна отмора.

Стратегия за отлична преценка

Препоръчително е да си отделите достатъчно време, за да се уверите в предимствата на матраци Магнифлекс. Ако се доверите на любим онлайн магазин, проверете дали разполага и с мострена зала, което ще ви предостави възможност да тествате изложените модели.

За обвързаните е добре да посетят мястото и да изпробват вариантите заедно, тъй като ви предстои да споделяте леглото и занапред, което ще повлияе на решението ви.

При желание да легнете на матрака, махнете връхните си дрехи, защото само така ще усетите силата на твърдостта му. Добре е да отпуснете цялото си тяло, точно както ще спите у дома върху него, съобразно и конкретната си позиция, която обичайно заемате.

Останете в покой около 5-10 минути, а ако са ви нужни още впечатления, обърнете се по гръб и настрани, за да добиете максимална представа.

Когато се окаже, че имате разминавания с половинката по отношение на твърдостта на матрака, попитайте за продуктите с две половини, които ще ви позволят да спазите различните си изисквания.

Важни въпроси и конкретни отговори

Консултантите на специализираните търговци за матраци обикновено са на разположение, за да откликнат на вашите въпроси. Необходимо е да се запознаете с всеки детайл, за да сте спокойни за планираната си инвестиция.

Потърсете съвет, ако имате специфични проблеми, свързани с болки в гърба, алергии или друг тип потребности, с които трябва да се съобразите.

Когато лягате и тествате, също поискайте мнение и страничен поглед – до колко гръбнакът ви е изправен в странична поза, със сигурност това е един от ключовите отговори.    

Не от любопитство, а за да разберете, че предстои да вложите средства в издръжливи и качествени материали, попитайте също за гаранцията и сертификатите на матраците.

Що се отнася до бюджета, с който разполагате, това е съществен параметър и може да ви послужи като първи признак за отсяване на моделите. Може обаче да се окаже, че пазарувате в период на актуални промоции или да съществуват опции за разсрочено плащане. Това ще ви улесни и ще ви лиши от ангажимента да правите компромиси по отношение на избора на матрак.