Момиче от секс платформата Only Fans разкри, че е била наета за „политическа пропаганда“ в полза на Байдън (ВИДЕО)

Момиче от сайта за платени голи снимки и видеосъдържание Only Fans и звезда в TikTok с 1,8 милиона последователи Фарха Халиди разкри, че фирма, работеща за администрацията на Байдън, й е платила да прокара „политическата пропаганда“ и я е помолила да не разкрива, че рекламира съдържание в тяхна полза.

В интервю с коментатора Ричард Ханания Халиди разказа, че е била помолена да похвали номинацията на Кетанджи Браун Джаксън във Върховния съд от президента Байдън, тъй като е тъмнокожа.

„Правех пълна политическа пропаганда“, каза тя и добави: „Смешното е, че те казват: „Не разкривайте, че това е реклама, защото технически това не е продукт, така че не е нужно да разкривате, че е реклама“.  Комуникацията се осъществявала през ПР фирма, която е работила за имиджа на Белия дом.

В интервюто Халиди каза, че политическите плащания са само един от начините, по които тя е печелила пари. „По времето, когато завърших колеж, приемах реклами от администрацията на Байдън, приложения за запознанства и други неща. Така че това ме издържаше напълно финансово“, каза Халиди. Тя не разкри колко й е платено, за да рекламира Байдън сред последователите си.

Режисьорът Стивън Спилбърг също помага на кампанията за преизбиране на американския президент, съобщи NBC News.

Режисьорът ще помогне „да се предадат успехите на президента и неговата визия за страната“ на делегатите и зрителите на Националната конвенция на Демократическата партия, планирана да се проведе на 19-22 август в Чикаго. Спилбърг се е срещнал с организаторите на събитието, които очакват повече от 5000 делегати от цялата страна, за да изберат официално Байдън за кандидат за президент.