Николай Бошкилов се стяга за БСП шеф с нулева подкрепа

Novinar.bg разкри: БСП настръхна срещу винарски бос, бутан за партиен шеф

Корнелия Нинова и ръководството на БСП са под кръстосан огън от приятели и врагове с партиен билет заради масовата смяна на ръководители на общински организации току преди местните избори, научи Novinar.bg от свой човек на „Позитано“ 20.

След като преди дни бе изчегъртано цялото ръководство на БСП в Петрич, сега чистката удря и областния център Благоевград. Червената върхушка искала да смени общинския социалист №1 Любен Милев и на неговото място да постави бившия червен депутат и винарски бос Николай Бошкилов, отсече източникът на Novinar.bg.

Само дето нито критиците, нито подмазвачите на Корнелия не искали да поверят регионалните партийни дела на въпросния винар, което породило и брожения със заявки за партиен бунт. „Лошото е, че БСП е в задънена улица, няма кадри, няма кого другиго да сложат“, призна източникът ни.

Проверката ни установи, бе Николай Бошкилов е бивш БСП депутат от Благоевград в 44-то НС. След 4 г. в парламента не бе включен в листите за новия парламент и се върна към частния си бизнес, свързан с отглеждането на грозде и производството на вино със своята винарска изба „Вини-БОШКИЛОВ”.