Novinar.bg видя: 25 артисти се обясниха в любов на Цветана Манева (СНИМКИ)

На 27 май на сцената на препълнения Античен театър в Пловдив двайсет и пет от най-талантливите артисти в България се обясниха в любов на Цветана Манева в едно от най-емоционалните и нежни представления, създавани на българска сцена.

Спектакълът беше посветен на 80-годишнината на голямата актриса и е част от националното турне „За любовта…Честит рожден ден, Цветана“.

Александра Сърчаджиева, Лилия Маравиля, Боряна Братоева, Силвия Петкова, Стефан Вълдобрев, Александър Сано, Дарин Ангелов, Петър Антонов, Петър Дочев и много други актьори и музиканти изпълниха театрални монолози създадени от изключителната Яна Борисова.

Те бяха аплодирани от над 2000 фенове, които притаили дъх слушаха и следяха всяка секунда от това невероятно и емоционално преживяване под откритото нощно небе на Пловдив. Този спектакъл ще остане в сърцата на всичко присъстващи и най-вече на самата Цветана Манева, която излезе на сцената и се обърна към публиката и артистите с незабравимия си и станал съвременна класика монолог „Моите обещания“.

Под нестихващите аплодисменти, които продължиха повече от двайсет минути, актрисата се обясни в любов на публиката и на театъра, а след това приемаше поздравления и разговаря с всички, които искаха да се докоснат до нея.

Следващото представление „Честит рожден ден, Цветана“ ще се състои на 8 юни във Фестивалния комплекс във Варна в рамките на Международния театрален фестивал „Варненско лято“, чиито артистичен директор от над тридесет години е самата Цветана Манева.