Няма спирка: Слави пусна песен „Хей, гълъбице, гълъб-доневице“ (ВИДЕО)

Слави Трифонов качи нова песен във фейсбук профила на своята телевизия 7/8. Този път тя е насочена към служебния премиер Гълъб Донев.

Според лидера на ИТН става дума за конкурс за политическа песен „ПолиТик-Ток“. Сценаристите на Слави призовават хората да им изпращат своите политически песни, а те ще ги излъчват в ефир.

„Първата песен в „ПолиТик-Ток“ вече прозвуча! Изпратете ни вашите песни на scenaristi@sedemosmi.tv – ние ще ги пуснем в ефир или ще ви поканим на живо да ги изпеете“, гласи техният пост във фейсбук.

„Хей, хей, гълъбице, гълъб-доневице, мома Янева. Кой ще се намери кинти да намери за третия мандат“, са само част от лириките на новото произведение, което е кавър на песента „Мома Яница“.

Това се случва малко след скандала с песента за Лена Бориславова, която взриви социалните мрежи. В нея тя беше наречена “уморена кака Лена, гладна хиена” и с още куп подобни думи.

Припомняме, че малко след това бившият началник на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова заяви, че ще съди Слави и сценаристите му за обидната песен, а от „Продължаваме промяната“ застанаха плътно зад нея. Шоуменът, който се подвизаваше и в политиката, пък коментира, че това е просто политическа сатира, от която някои хора много ги боли, защото явно се чувстват недосегаеми.