Официално от Слави: ИТН подкрепя Ваня Григорова на балотажа

ИТН ще подкрепи Ваня Григорова на балотажа в София. Това обяви официално лидерът на партията от своята обичайна трибуна –  фейсбук. „Противно на очакванията на някои политически партии, резултатите на „Има такъв народ” от местните избори са логично добри.

И логично ще стават още по-добри. Използвам случая да благодаря на всички гласували, на всички гласували за ИТН  и на всички участници от структурите на партията. Благодаря ви за вашата гражданска позиция, за вашата смелост, достойнство и отговорност. Благодаря ви, за мен е чест!”.

Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов в профила си в социалната мрежа.

„Това, което ни очаква, е поредица от битки за установяване на нормален и достоен живот в нашата прекрасна родина. И ние ще ги проведем, защото това може да е път изпълнен с трудности, но целта оправдава средствата.

Следва балотаж в неделя. Уважаеми съграждани, които сте гласували за „Има такъв народ”, вярвам и съм убеден, че вие имате достатъчно самосъзнание и чувство за отговорност, за да знаете за кого да гласувате. Това е ваше гражданско право.

Мога да ви кажа какво мисля аз. Не подкрепям и никога няма да подкрепям сегашното ръководство на „Продължаваме Промяната”. И ще ви кажа защо. Защото са безсрамни лъжци.

Защото се мислят за повече от останалите. Мислят се за специални и богоизбрани. Мислят си, че всичко им е позволено. А всички нас, останалите, ни мислят за втора категория хора. Те безусловно са се самозабравили.

Те неслучайно бяха наречени шарлатани и както казах, когато ги свалих от власт предния път – те за нищо на света не трябва да се докосват до власт! Така мисля аз. Конкретно в София моят избор за кмет се казва Ваня Григорова.

След като ПП имат голямо представителство в общинския съвет, кметът, за нищо на света, не трябва да е пак от ПП, за да има взаимен контрол. България това сте вие. Всеки град, всеки малък град, всяко село, всяко селце – това сте вие. И аз вярвам, че мъдростта ще победи“, пише още Трифонов.