бар Наздраве
бар Наздраве

Още „Бар „Наздраве“ по Евроком

52 нови епизода на популярната американска комедия „Бар „Наздраве“ ще разсмиват зрителите на националната кабелна телевизия Евроком от средата на май. Продукцията на „Парамаунт“, която има 27 награди „Еми“ и две „Златен глобус“, ще се излъчва всяка събота и неделя. Тв каналът е закупил и английския кримисериал „Мълчалив свидетел“, който бе показан по БНТ. За любителите на сапунките е „Дивият ангел“ от Аржентина в 270 епизода. Зрителите ще проследят и един от най-гледаните US сериали – „Докоснат от ангел“, който от години е сред първите пет по гледаемост в САЩ.

АББРО разследва нарушения в цените на рекламите

Проучване на цените на радиорекламите във всички частни радиостанции трябва да завърши до края на седмицата. То е поръчано от радиосдружението АББРО. Повод за мащабното изследване са сигналите за нарушение на пловдивски радиа, които предлагат 30-секунден спот срещу смешната цена 1-2 лв.

АББРО ще изготви образец на рекламен пакет, който да служи не само на радиостанциите, но и на рекламодателите. Той ще бъде представен на специален семинар за рекламата в радиата.