Пълна лудница: Главсекът на МВР Живко Коцев си оттегли оставката

Лудницата е пърна – Живко Коцев е подал молбата си за напускане под натиск както от страна на министъра на вътрешните работи, така и от страна на високопоставени лица в прокуратурата и сега си оттегля подадената оставка.

Това обяви премиерът Николай Денков след среща с подалия оставка главен секретар на МВР Живко Коцев. Самият той обяви, че оттегля оставката си. Срещу мен стои огромна армия, която желае да ме дискредитира като личност и професионалист, мен и моите близки.

От сряда насам не се спират спекулациите и внушенията спрямо моята личност. Очаквам в следващите дни кампанията да се разгърне в още по-голям спектър.

Очаквам всичко, заяви самият Коцев след разговора си с акад. Денков. Коцев обясни, че е бил подложен на огромен морален и психологически натиск. Първоначалната му реакция била на огромна обида и болка. Днес забелязах, че моята оставка бе използвана като аргумент за оставането на Калин Стоянов на поста министър на вътрешните работи.

Това ме задължава да се върна и да работя, да си изпълнявам служебните задължения, заяви още Живко Коцев. Денков е разговарял и с президента Румен Радев и се разбрали, че процедурата по уволнението на Живко Коцев няма да бъде придвижена.