Първо в Novinar.bg: Елена Гунчева иска шамари за Копейкин (ВИДЕО)

Бившата депутатка Елена Гунчева, изпадналата от „Възраждане“ заради критики към лидера Костя Копейкин, поиска „психопатриотът“ да бъде ошамарен, забеляза репортер на Novinar.bg.

С пост във фейсбук, без да споменава поименно Костадин Костадинов, Гунчева напомни за задвратника, който Костя изяде от Веселин Марешки през далечната вече 2014-а, когато баш „копейката“ беше само общинар във Варна.

Ето какво точно написа Елена Гунчева:

Европейските традиции не винаги са това, което ни трябва. В едни по-стари или в по-нови, но азиатски времена, Радев щеше да плесне един шамар зад врата на академика и щеше да го прати да си играе с топките.

В Народното събрание за съжаление в новата ни история няма масов побой. Не, че е редно, ама населението ще се зарадва и поуспокои. Нищо не отпуска така напрежението, както няколко шамара между политици.

Ей например в Сингапур, Индонезия и т.н. какви скандали стават в парламентите. Ами в Армения!!! Тук най-много някой да дръпне вратовръзката на някого или да гледа лошо. Не е същото!

Ей например признавам, че с оглед последната година започвам да гледам с известно снизхождение и одобрение на Марешки. Не съм си сменила мнението за него, но осъзнах, че дори той има някаква задача в този живот.

Ошамарването на подрастващия психопатриот е не само наложително, но и недостатъчно. Усещам се, че се хващам в размисъл, дали ако отново влезе в парламента, Марешки няма да си довърши започнатото….

Но който и политик да се сбие с друг, ще одобря. То се видяло, че народът само ще ги псува, мързи го да ги бие, ами поне сами да свършат тая работа и да ни зарадват!