нощно дамско облекло
нощно дамско облекло

Пижамен лексикон: нощно облекло за всеки вкус и повод

Градусите на термометъра бавно отиват към нулата. Идват по-студени вечери и е време да подготвим плътно нощно облекло. Време е за сгряващи халати, дълги пижами и уютни зимни вечери.

Комфортът е на първо място

Когато става въпрос за качествен сън, винаги поставяйте висока летва. Както купувате удобно спално бельо, така и нощното ви облекло трябва да е изработено от удобни и дишащи материали. През зимата си струва да посегнете към пижами от топла трикотажна материя, която обгръща тялото удобно, благодарение на еластичните си свойства. Моделите от памук също са чудесни. За тези, които предпочитат по-леки материи дори през зимата, то вечният сатен е чудесно решение. Важно е да имате предвид, обаче, че памучните материи сгряват, а сатенът и вискозата запазват хладината.

Модел за всеки повод

Думите „повод“ и „пижама“ са несъвместими? Точно обратното. Всяка жена харесва различни кройки дамски пижами – някои не понасят ръкави, а на други винаги им е студено.

Всяка жена знае, че всеки вечерен момент се нуждае от различно нощно облекло – удобни памучни модели за релакс у дома, съблазнителна нощница за романтичните моменти, весела пижама за пижаменото парти с приятелки или пък нощници за кърмачки с лесно разкопчаване. Независимо дали предпочитате нощница или комплект от две части, добре е да разполагате с различни варианти в гардероба си. Така ще сте подготвени за всяка ситуация.

Какво да сложим за пълен домашен релакс?

През уикенда най-накрая имаме възможност да си починем от шума и суетата на ежедневието и може би дори да поспим малко повече. Ако задълженията позволяват, от време на време е чудесно да прекарате един спокоен ден по пижама! В допълнение към сгряващите халатите, удобен пижамен комплект, който може да служи и като домашно облекло, може да бъде много полезен. Ако искате да сте стилни дори в почивните дни, изберете леко горнище и широко долнище от сатен или вискоза.

дамска пижама

Не обичате долнища?

Някои дами не могат да спят с долнища. Ако сте част от тях, можете да избирате от множество стилове, цветове и кройки. Нощниците с дълъг ръкав комбинират красива визия и комфорт, които всеки ще оцени. Ако искате да се чувствате секси дори с дълги ръкави, изберете модел с украсени подгъви или дантела около деколтето. Ако обичате къси ръкави и комфортът ви е топ приоритет, то моделите с кройка на дълга тениска са идеални за вас. На пазара ще откриете и много вталени нощници, които ще демонстрират красивите ви извивки.

Ще откриете много красиви и удобни модели нощно облекло в онлайн магазина на Astratex.bg.